Går du i 10. klasse og vet ikke hva du skal velge?

Skal du starte på videregående skole? Ja, da bør du lese dette.

La det være sagt med en gang: Det er mange gode skoler og utdanningsprogram å velge blant. Vi håper at du får god hjelp og nyttig veiledning i valget du står foran. Vårt råd er at du bruker god tid! Snakk med noen du stoler på, og sørg for å finne ut mest mulig om valgmulighetene du har.

Tenk på at de årene du har på videregående skole ofte er avgjørende for videre utdannelse og yrkesvalg. Velger du vår skole, vil vi gjøre vårt beste for at du skal kunne ta viktige steg mot framtidig yrke eller utdannelse. De årene som du går på videregående skole handler selvsagt ikke bare om å forberede seg på et liv som kommer senere. Hver dag på skolen, sammen med dine medelever og lærere, har en egenverdi. Trivsel og arbeidsglede er viktig for at vi skal trives på skole og jobb. Velger du vår skole, forventer vi at du har en mening med det, og at du tar din del av ansvaret for at vi skal ha et så godt læringsmiljø på skolen som mulig. Men hva skal du velge?

Studieforberedende eller yrkesfag?

Først står du overfor beslutningen om du skal gå på studieforberedende program eller yrkesfag. Kanskje filmen under kan gi deg noen gode råd?

Hvilke studietilbud har vi på Greåker som vil passe for deg?

På våre nettsider finner du masse informasjon om alle de spennende utdanningsprogrammene vi tilbyr på Greåker vgs. Vær vår gjest og klikk deg rundt. Og vi ønsker deg naturligvis: Lykke til med valg av utdanningsprogram.