Undervisningsstilling innen bygg og anleggsteknikk

Greåker videregående skole har ledig 100 % fast stilling innen utdanningsområdet bygg og anleggsteknikk, overflateteknikk.

Arbeidssted

Greåker videregående skole

Type ansettelse

100 % fast stilling

Mer om stillingen

Fra 01.08.19 er det ledig 100 % fast undervisningsstilling innen utdanningsprogrammet bygg og anleggsteknikk, overflateteknikk

Krav til kompetanse: Søkere må ha fagbrev som maler og undervisningskompetanse innenfor malerfaget og fullført pedagogisk utdannelse. Dersom det ikke er søkere som har undervisningskompetanse og pedagogisk utdannelse, kan søkere med lang og bred arbeidserfaring innen overnevnte fag komme i betraktning. Den som tilsettes må da forplikte seg til å ta pedagogisk utdannelse senere, jf. Opplæringsloven § 10-6.

Vi ønsker søkere som i tillegg har følgende kvalifikasjoner 

  • Nettverk i bransjen.
  • Brenner for læring 
  • Har blikk for ungdomskultur 
  • Har gode samarbeidsevner, er målrettet og raus 
  • Vil bidra aktivt til et godt arbeids- og læringsmiljø. 
  • Bruker digitale verktøy for å øke elevenes læring og mestring i fagene

Det er i tillegg ønskelig at den som tilsettes har sertifikat for minibuss med tilhenger.

Vi tilbyr: 

  • Et arbeidsmiljø og en skolekultur som vektlegger samarbeid og utvikling, og som står samlet bak visjonen «Glede i læring».
  • Satsing på medarbeiderskap og delingskultur.
  • Gode treningsfasiliteter.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Nærmere opplysninger kan gis av: Utdanningsleder Bård Banggren telefon 69102071/47854141, epost: barban@ostfoldfk.no Fagleder Ronny Larsen telefon 90827131/69102093, epost ronlar@ostfoldfk.no

Lønn etter avtale. Østfold fylkeskommune har gode pensjons- og forsikringsordninger for sine ansatte. Ansettelse skjer i henhold til de plikter og rettigheter som fremgår av gjeldende lov- og avtaleverk.

Tilsetting er betinget av godkjent politiattest.

Det tas forbehold om tilsetting dersom det oppstår overtallighet i fylkeskommunen. Østfold fylkeskommune praktiserer prøvetid. Vi gjør oppmerksom på at søkere til stillinger i Østfold fylkeskommune kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jfr. offentlighetsloven § 25. Østfold fylkeskommune ønsker et mangfold på arbeidsplassene som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn. Østfold fylkeskommunes elektroniske søknadsskjema skal benyttes. ID-nr : 2530 Søknadsfrist: 28/4 Attester og vitnemål tas med til et eventuelt intervju.

Søknadsfrist

28. april 2019

Søknadsskjema

Søknadsskjema

ID

2530

Om virksomheten

Les mer om skolen på skolens nettside www.greaker.vgs.no

Kontakt

Bård Banggren
E-post
Telefon 69 10 20 71
Mobil 478 53 141
Ronny Larsen
E-post
Telefon 69 10 20 93
Mobil 908 27 131