Vellykket aktivitetsdag med deltakerrekord

Glede, konkurranseinstinkt og samhold. Slik oppsummerer elevene årets aktivitetsdag.

Bowling - Klikk for stort bilde

Den årlige aktivitetsdagen i Kongstenhallen ble arrangert tirsdag 15. januar, og aldri har det vært så mange deltakere per aktivitet. Fagleder i kroppsøving Unni Bay Johansen tror hemmeligheten bak det vellykkede arrangementet er bredde.

- Vi har snakket lenge om dagen og informert elevene godt om aktivitetene i forkant. Bredde i tilbudet er viktig, for ikke alle er like glade i å spille lagspill. Det skal være mulig å finne noe for alle og vi har nok truffet, for det er rekorddeltakelse i alle disipliner!

I tillegg til turneringer i volleyball, innebandy og fotball var det lagt opp til turorientering, svømming, zumba, crossfit, bowling, boccia, stakekonkurranse, rokonkurranse, dart, hoppetau og sjakk.

Målet er å ha det gøy

Simen, Sondre og Trym i 1BATE er veldig fornøyde med opplegget. De har deltatt på roing, staking, boccia og volleyball.

- Vi skrev oss opp på volleyball og har spilt to kamper. Så langt har vi vunnet en kamp og tapt en annen, men har kjempet oss til en semifinale.

De har et ganske avslappet forhold til utfallet av konkurransen

- Taktikken før semifinalen er todelt. Plan A er å gå ut på banen og se hvordan det går. Hvis det går dårlig så har vi plan B, som bare er å ha det gøy. Da kan det gå hvilken vei det vil, sier Sondre.

- Det er sunt med en sånn dag og det er fint å se folk utenfor skolen, så vi er veldig godt fornøyde med dagen, sier Simen.

Trym Sondre og Simen i 1BATE - Klikk for stort bildeTrym, Sondre og Simen i 1BATE

Lagånd og samhold

3MUSA ga sitt beste i volleyballturneringen, men lagånden var førsteprioritet.

- Vi spilte en veldig jevn kamp mot science, hvor vi røk litt på slutten, og så vant vi mot 2. klasse studiespesialisering, oppsummerer Fredrik når de har en kamp igjen.

- Vi har vært veldig flinke på lagspirit, selv om det liksom ikke har gått så veldig bra, sier Andrine.

Fredrik og Andrine er enige i at aktivitetsdagen vekker både konkurranseinstinktet og idrettsgleden.

- Sånne dager er morsomt fordi idrett er gøy!

- Og sosialt!

- Og så får vi vært mer sammen med klassen utenfor klasserommet.

Klikk for stort bildeVolleyballaget til 3MUSA

Resultater av turneringene

Finalelag fotball, gutter: 3PBYA – 3STUG

Vinner: 3PBYA