Musikkglede - bilder fra musikklinjas klassekonserter

De dyktige elevene i 3MUSA og 1MDDA har på slutten av skoleåret hatt hver sin klassekonsert. Vi har samlet et knippe fine bilder fra konsertene.

På 3MUSA sin klassekonsert strålte elevene på scenen og delte av sin musikkglede. - Klikk for stort bildePå 3MUSA sin klassekonsert strålte elevene på scenen og delte av sin musikkglede.

3MUSA sitt repertoar var hentet fra deres høydepunkter gjennom tre år på musikklinja.  Det var en vakker og morsom avslutning på tiden på musikklinja, når bare muntlig eksamen og avsluttende eksamen i instrument, kor og samspill gjenstod.

1MDDA viste seg som verdige videreførere av stolte tradisjoner på musikklinja, og vi gleder oss til å fortsette å jobbe sammen med denne kreative, engasjerte, rause og modige gjengen i to skoleår til.