Kreativ kakesus på science

33964152_1939655719438716_5829539328241434624_n - Klikk for stort bilde Historie og norsktimene var forbeholdt kakemomser på science.

I klasserommene til 2stuf var det et yrende liv rundt et stort bord. Klassen hadde nemlig blitt utfordret på vurderingskriterier, der målet var å skape en kake som dekket minst et av læreplanmåla i norsk og historie, som de har arbeidet med dette skoleåret. Og hvilke kaker det ble!

På bordet var det dekket til det store kakelaget. Samtlige kaker hadde hentet sitt utseende fra et samfunnsfaglig og dagsaktuelt emne i faget. Det var svartedauen, barokken, nasjonalromantikken, eldre Edda på bordet, og ikke minst smakte kakene godt også.

Det var en rekke kreative innslag på kakebordet, og vi viser fram noen av kakene, og vil lar kakene tale for seg:

De siste årene har det blitt arrangert kompetansemålskakekonkurranse på science. Det er en avslutning på skoleåret, og også i år var arrangementet svært vellykka. Kakene blir mer og mer kreative og elevene gir alt for å vinne.

Vinnerne fra 2stuf hadde presentert eldre Edda og ikke minst hadde de lagt ned mange timer på å få fram svært så gode hovedpersoner, som pyntet kaken.

Det var tid for full kakefest på skolen, og naturligvis var det mange småsultne lærere som droppet innom for å få en smakebit. Mens vg3 og vg1 også fikk droppe innom for å prøvesmake. Kakene ble behørig både vurdert for både smak og utseende, om de presenterte læreplanmålet på en kreativ og visuell måte.

Det er en slik dag på jobben som gjør at du blir stolt av å jobbe på Greåker. Her var det kreativitet og glede i læring. Samtlige kaker ble vurdert og fikk bestått. Alle lærernes karakterer ble summert, og ikke minst ble folkets stemme gitt digitalt.

En ble naturligvis kåret til den beste, men alle var enige om at dette var en time som ikke vil glemmes med det første. Vi håper på flere store kakeslag ;D