Julia i 1STUE er ny elevrådsleder

Tirsdag 23. april ble Julia Evelin Stensnes-Martini valgt til ny elevrådsleder for skoleåret 2019/2020.

Veileder i elevtjenesten Shem Feka, Julia Stensnes-Martini, Maria da Silva og rektor Kristin Danielsen - Klikk for stort bildeVeileder i elevtjenesten Shem Feka, Julia Stensnes-Martini, Maria da Silva og rektor Kristin Danielsen

Rett før påske ble årets elevråd tildelt prisen som Østfold beste – en bragd de virkelig kan være stolte av! Med Maria da Silva i spissen, har de gjort en fantastisk innsats for skolemiljøet.  Neste års elevrådsleder deler mange av de samme ambisjonene og målene.

- Jeg vil absolutt videreføre APERTUS og har et mål om å beholde tittelen som Østfolds beste elevråd. Jeg mener at jeg har noe å komme med som elevrådsleder, og gleder meg til å representere elevene på Greåker, sier Julia.

Hun ble stemt frem i et hemmelig valg av årets tillitsvalgte og varaer. Resten av det nye elevrådet velges når skoleåret 2019/2020 er i gang til høsten.

Lærer av de beste

Julia hospiterer nå hos avtroppende elevrådsleder Maria da Silva for å lære litt om hvordan årets elevråd har jobbet.

- Det blir nok vanskelig å gjøre en like god jobb som Maria har gjort i år, men skal prøve så godt jeg kan. Det er mye å sette seg inn i før jeg offisielt er elevrådsleder, men det gleder jeg meg også til.