HELSESISTA søker ungdommer fra Greåker til TV- opptak

Tale Maria Krohn Engvik, kjent som Helsesista på Snap, kommer til Greåker for å snakke med dere!

Helsesista Tale Maria Krohn Engvik_ Foto Marit Fonn_ hentet fra sykepleien.no.jpg - Klikk for stort bilde

Til TV-opptaket trenger hun rundt sju ungdommer til en squadsamtale med tema «Familien min». Hun ønsker å møte gutter og jenter med ulike synspunkter, bakgrunn og erfaringer.

Hvis du er elev her på skolen og har lyst til å være med, går du inn på Greåker sin Facebookside og skriver navnet ditt i kommentarfeltet. Du kan også si fra til din kontaktlærer, som videreformidler til miljørådgiver Shem Feka (mobil 995 36 462). Han formidler navnene videre til Helsesista.

Samtalen vil bli gjennomført tirsdag 9. oktober. Fordi dette er en planlagt aktivitet gjennom elevtjenesten, er fraværet fra eventuelle timer godkjent.

Påmelding

Når er påmeldingsfristen? Så fort som mulig! De som melder seg får mer informasjon.

Elever som er under 18 år må selv ordne med en samtykkeerklæring fra sine foresatte.

Helsesista gleder seg til å komme på besøk!