Globale Greåker = vennskapsklasser

Kan vennskap bygges gjennom kahooter, fuglekassebygging og vaffelspising?

vennskapsbånd mellom science og byggfag - Klikk for stort bilde

Ja, under Globale Greåker kan man det, for først og fremst handler Globale Greåker om de små treffene der kulturer møtes og relasjoner bygges. Og i dag ble Sciencelevene ble invitert på fuglekassebygging og vaffelspising i byggfagsverkstedet.

I forbindelse med prosjektet Globale Greåker trakk byggfagklassen 1BATC og scienceklassen 2STUF hverandre som vennskapsklasser. Allerede timen etter trekninga i kantina troppet 2STUF opp i klasserommet til byggfagguttene, og grunnlaget for vennskap og forbrødring på tvers av undervisningsprogram var lagt.

24879359_10154936811882522_1127621857_o - Klikk for stort bilde

Tirsdag 21.11 besøkte 1BATC 2STUF i klasserommet deres. På programmet stod kakespising, kahooter om klassene og bli-kjent-aktiviteter. To uker senere, tirsdag 5.12, var det 1BATC som inviterte. 2STUF ble tatt med inn i en av byggfaghallene, til fuglekasse-snekring og vaffelspising. Scienceelevene gikk ivrig til verket, og byggfagelevene gav gode råd og støtte. Mange fine fuglekasser ble bygget denne dagen, stemninga var god og opplevelsen fristet til gjentakelse.

#globalegreåker #greåkervenn #gledeilæring #vennskapsklasser

Du finner flere bilder på facebook.com/greakervgs