Forskerlinja Science inviterte til disputas der første klassingene viste fram denne høstens forskning av prosjektet "Rent VANNskelig".

Forskerlinja Sciencelinja inviterer til Disputas der første klasse viser fram sin forskning rundt "Rent VANNskelig".

Lurer du på om realfag er noe for deg? På tirsdag 14. november er det igjen tid for den tradisjonelle forskerdagen og Realfagsdagen på Greåker

Robotene ligner ikke så veldig på en 16. åring, men på Greåker har vi et eksemplar av den nybygde sjarmtrollet i hvit plast. Roboten AV1 er fylt av teknologi og er en stedfortreder for deg som innimellom må ta opplæringen hjemmefra.

Elever fra hele musikklinja fikk være med på en konsert i toppklasse, da Jovan Pavlovic trio og Ahmad Al Khatib med prosjektet «Boundless» gjestet skolen i regi av Den kulturelle skolesekken.

Torsdag 2. november kl. 19 er det nok en gang duket for musikklinja på Greåker videregående skole sin årlige solidaritetskonsert.

På Greåker vil vi at mennesker skal møtes og bli kjent. Derfor oppfordrer vi klassene på ulike utdanningsprogram til å invitere hverandre til kulturelle lunsjer med speed date og annen moro.

I framtiden skal vi leve av havet, og forskning og kunnskap er viktige for å sikre de globale bærekraftmålene til FN. Biologielevene i 3. klasse har derfor forsket på det biologiske mangfoldet i det lokale havområdet.

"Med nesa godt planta ned i ei bok" er hverdag på Greåker. Hver eneste dag leser elever og lærere i en time, og for å skape glede i lesing er det hele kicka i gang med en speed-gjennomgang av ulike bøker.

Hva i alle dager gjør denne dragen her, tenkte nok mange da de i god vane streifet innom kantina i storefri.