Kan vennskap bygges gjennom kahooter, fuglekassebygging og vaffelspising?

Biblioteket er pyntet til jul og vi har julekalender med nytt spørsmål frem til 21. desember. Kom innom og svar på spørsmålet og vær med i trekningen. Det er premier hver dag! Vi har mange fine julebøker og julefilmer til utlån.

Velkommen til oss for god julestemning!

Jakter du på en aha-opplevelse innen realfagene? Newton utbrøt Eureka nettopp da eplet falt ned i hodet på han og han gjorde en av sine mest kjente oppdagelser.

De andres virkelighet 1

Finnes det alltid utelukkende glede i læring? Neppe. Elever 2 STUD har erfart noe annet. De har sett en kontrastfull virkelighet til hva den gjengse elev har vært opptatt av den siste uken: Black Friday – den amerikanske tradisjonen, timer etter dagen hvor de er så takknemlige for alt de har, at det får gamle og unge til å bane fram brutale veier inn til et produkt de kanskje ikke hadde kjøpt hvis de ikke hadde inngått en «super deal».

Skal vi klare å møte morgendagens utfordringer må vi ha flere jenter som ønsker å studere teknologi og realfag, sier NHO. Dermed inviterte de jenter fra ungdomsskoler i hele Østfold til Quality.

Tall fra SSB viser at stadig færre tenåringer i alderen 15-17 år har jobberfaring. I god tradisjon fikk elevene i 3stuef følge en ingeniør for en dag for å bøte på dette.

Leter du etter en lærer eller lurer på hvilken timeplan du har neste uke?

Forskerlinja Science inviterte til disputas der første klassingene viste fram denne høstens forskning av prosjektet "Rent VANNskelig".

Forskerlinja Sciencelinja inviterer til Disputas der første klasse viser fram sin forskning rundt "Rent VANNskelig".