I framtiden skal vi leve av havet, og forskning og kunnskap er viktige for å sikre de globale bærekraftmålene til FN. Biologielevene i 3. klasse har derfor forsket på det biologiske mangfoldet i det lokale havområdet.

"Med nesa godt planta ned i ei bok" er hverdag på Greåker. Hver eneste dag leser elever og lærere i en time, og for å skape glede i lesing er det hele kicka i gang med en speed-gjennomgang av ulike bøker.

Hva i alle dager gjør denne dragen her, tenkte nok mange da de i god vane streifet innom kantina i storefri.

Vil du arbeide innen forskning og medisin? Er du nysgjerrig og vil finne ut hvordan moderne medisin utvikles? Har du evnen til å bli oppslukt av en faglig problemstilling? Liker du å løse problemer i samarbeid med andre? Da er kanskje forskerlinjen og medisinstudier noe for deg.

Er du engasjert? Er du modig? Har du lyst til å gjøre en innsats for andre? Har du lyst til å bli kjent med andre ungdommer som har en litt annen bakgrunn enn deg selv? Hva med å bli en språkambassadør?

snekker 1

Denne høsten har vi tatt mål av oss til å bygge nye nettsider til Greåker vgs. Målet er at du, enten er elev, lærer eller foresatt, skal få rask og enkel informasjon om nettopp det du trenger i din skolehverdag.