Bowling 1

Glede, konkurranseinstinkt og samhold. Slik oppsummerer elevene årets aktivitetsdag.

På standene sto erfarne fagfolk og lærlinger, som viste elevene hvordan de jobber i sin arbeidshverdag

På «Vi bygger Norge»-messa fikk elevene oppleve lærefagene i praksis, og mange oppdaget utdanningsmuligheter de ikke visste om fra før.

Sammen med faglærere i sosiologi og sosialantropologi, Sigrun Hagen Aasen og Pernille Olaussen, presenterte Birger Berger Holbergprisen i skolen for 60 spente elever torsdag 10

Som en av 20 videregående skoler i Norge, er Greåker valgt ut til å delta i Holbergprisen i skolen. Vinneren kåres i juni.

Bilde hentet fra www

Skal du ta privatisteksamen i vår? Da må du huske å melde deg opp innen 1. februar.

APERTUS-skuespillerne, f

Onsdag og torsdag denne uken har elevrådet arrangert APERTUS, av og for elevene selv. Sterke historier om overgrep, depresjon og utenforskap har blitt formidlet med et mål om å skape større åpenhet og bedre samhold blant elevene.

medarbeidere_hvitbakgrunn

Førstkommende mandag møtes 450 lærere fra ungdomsskolene og de videregående skolene i Sarpsborg på Quality Hotel Sarpsborg.

Aktivitetene på språkkaféen er alt fra diskusjoner rundt et samfunnstema, som her, til matlaging, språkspill og fysiske aktiviteter

Språk må praktiseres hvis man skal bli god, og på språkkafé får elevene i kombinasjonsklassene mulighet til akkurat det. Gjennom samtaler, språkbaserte spill og matlaging med Greåkers egne språkambassadører, utvikles både språkferdighetene og nye vennskap.

Hele verden i et klasserom

Siv Jensen besøkte etter eget ønske Greåker mandag 22. oktober. Hun ble imponert over det innovative læringsmiljøet – både på science og i kombinasjonsklassene.

Gode fremtidsutsikter for byggfagselever 5

Elevundersøkelsen fra utdanningsdirektoratet gjennomføres i november. Vi oppfordrer alle elever til å delta og til å ta seg tid til å tenke gjennom hvert enkelt spørsmål. Resultatene blir brukt av både lærere, ledere, elever og skoleeier for å utvikle skolen og skape en enda bedre hverdag for den enkelte.

Elevrådsrepresentanter før trekningen i

Mandag 15. oktober sparket vi i gang uken som har overskriften Globale Greåker, hvor vi knytter vennskap på tvers av klasser, språk, kulturer og nasjoner.