Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. Egenmeldingsskjema finner du her.   

For å stoppe korona-smitten må alle hjelpe til, og en måte er å ikke samle seg i store grupper. (Oversatt til flere språk).   

Illustrasjonsbilde: Byggfag

Byggfag tar på seg nye byggeoppdrag i skoleåret 2020/2021. Søknadsfrist 1. juni.

Elevene i 3. klasse på musikklinja har faget Instruksjon og Ledelse, og i går fikk de besøk fra Dirigentløftet. De to flotte og inspirerende dirigentene Halldis Rønning og Trond Husebø kom sammen med 11 dyktige musikere.  

Fredag 6. mars arrangerte fremmedspråk Fridays For Future - et arrangement der elevene laget paroler, gikk i demonstrasjonstog og brølte for klima på fransk, tysk og spansk. De to beste bærekraftfilmene ble også kåret - se dem her!  

Halvor og Jørgen, begge elever i 3. klasse på sciencelinja, kom gjennom siste nåløye og er blant Norges aller beste videregående elever innen henholdsvis IT og fysikk.    

Trenger du tips til hvordan du kan finne og få sommerjobb? Saken inneholder også lenker til spennende stillinger!    

Er du redd for at det å gå studiespesialisering vil bli en repetisjon av ungdomsskolen? Vil du ha alle muligheter åpne? På Greåker starter vi nå opp fire nye linjer, som alle kan gi generell eller spesiell studiekompetanse.   

Etter å ha blitt valgt ut som stipendiat av Norsk Kjemisk Selskaps lokalforening i Østfold, deltok Cathinka Bjørk i 3STUE på Berzeliusdagene i Stockholm.  

Musikklinja inviterer deg med på en spennende reise gjennom tid og sted, hvor du får et innblikk i utviklingen av teknologi og demokrati.