F

I norskundervisningen har 2STUB fordypet seg i universet til Minja og de andre ungdommene i «Kaoshjerte». I går bokbadet de forfatter Lise Forfang Grimnes, noe som ga henne nye perspektiver på boka.

F

Kantineutvalget har behandlet alle forslagene som kom inn til nytt skolefrokosttilbud og kåret tre vinnere av frokostkonkurransen.

Besøk på avdeling for informasjonsteknologi 6 1

IT-elevene boltret seg i ny teknologi da de besøkte MakerSpace og IT-linja på Høyskolen i Østfold (HiØ).

Illustrasjonsbilde vaksinasjon 1

Er du Vg2-elev og venter på ny tid for å få satt vaksinen mot smittsom hjernehinnebetennelse? Da har du ny mulighet onsdag 27. mars.

IMG_3594

Arrangementet er et samarbeid mellom Borg vgs, Greåker vgs, Kalnes vgs, St. Olav vgs, Trygg trafikk og politiet. Det er kun elever fra VG3 klassene som skal delta i dette opplegget.

papirogblyant_iStock_1000

Hvert år får flere ungdommer i Norge smittsom hjernehinnebetennelse som, i verste fall, kan være dødelig og gi varige mén. Vår skole skal være med i en undersøkelse i regi av Folkehelseinstituttet om Norsk Ungdoms Sårbarhet for Smittsom hjernehinnebetennelse, kalt NUSS-studien.

Gjennom ungdataundersøkelsen har ungdom mulighet til  fortelle lokale politikere og myndigheter hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø

Alle elever i Østfold fylkeskommune inviteres til å delta i Ungdataundersøkelsen. På Greåker gjennomføres undersøkelsen klassevis, primært i uke 6-7.

De medisinske fysikerne Helene Heier-Baardson og Monica Siksjø gjestet fysikkelevene onsdag 16

De medisinske fysikerne Helene Heier-Baardson og Monica Siksjø viste fysikkelevene hvordan de kan diagnostisere og behandle pasienter.

Bowling 1

Glede, konkurranseinstinkt og samhold. Slik oppsummerer elevene årets aktivitetsdag.

På standene sto erfarne fagfolk og lærlinger, som viste elevene hvordan de jobber i sin arbeidshverdag

På «Vi bygger Norge»-messa fikk elevene oppleve lærefagene i praksis, og mange oppdaget utdanningsmuligheter de ikke visste om fra før.