Torsdag 2. november kl. 19 er det nok en gang duket for musikklinja på Greåker videregående skole sin årlige solidaritetskonsert.

På Greåker vil vi at mennesker skal møtes og bli kjent. Derfor oppfordrer vi klassene på ulike utdanningsprogram til å invitere hverandre til kulturelle lunsjer med speed date og annen moro.

I framtiden skal vi leve av havet, og forskning og kunnskap er viktige for å sikre de globale bærekraftmålene til FN. Biologielevene i 3. klasse har derfor forsket på det biologiske mangfoldet i det lokale havområdet.

"Med nesa godt planta ned i ei bok" er hverdag på Greåker. Hver eneste dag leser elever og lærere i en time, og for å skape glede i lesing er det hele kicka i gang med en speed-gjennomgang av ulike bøker.

Hva i alle dager gjør denne dragen her, tenkte nok mange da de i god vane streifet innom kantina i storefri.

Vil du arbeide innen forskning og medisin? Er du nysgjerrig og vil finne ut hvordan moderne medisin utvikles? Har du evnen til å bli oppslukt av en faglig problemstilling? Liker du å løse problemer i samarbeid med andre? Da er kanskje forskerlinjen og medisinstudier noe for deg.

Er du engasjert? Er du modig? Har du lyst til å gjøre en innsats for andre? Har du lyst til å bli kjent med andre ungdommer som har en litt annen bakgrunn enn deg selv? Hva med å bli en språkambassadør?

Denne høsten har vi tatt mål av oss til å bygge nye nettsider til Greåker vgs. Målet er at du, enten er elev, lærer eller foresatt, skal få rask og enkel informasjon om nettopp det du trenger i din skolehverdag.