Avslutning for avgangselever 1

Torsdag 20. juni klokken 18.00 ønsker vi alle avgangselever og deres foresatte velkommen til skoleavslutning.

Illustrasjonsbilde 1

Mandag 20. og tirsdag 21. mai kan årets avgangselever få hjelp i forberedelsene til norskeksamen gjennom Riksmålsforbundets nettmøte.

I Ole og de tre nøklene møtte barna June Halvorsen som rev, Viktor Gustavsen som løve og Solveig Eriksen Skjerden som aprekatt

Mandag 6. mai inviterte første klasse på musikklinja til barneteaterfestival, og de fem ulike forestillingene begeistret både små og store.

Illustrasjonsbilde, databruk i skolen 1

Elevene og lærerne i 2STUE skal i løpet av mai delta i et forskningsprosjekt om IKT i skolen.

Illustrasjonsbilde barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse 1

Fra høsten 2019 tilbyr vi utdanningsprogrammet barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse.

Veileder i elevtjenesten Shem Feka, Julia Stensnes-Martini, Maria da Silva og rektor Kristin Danielsen 1

Tirsdag 23. april ble Julia Evelin Stensnes-Martini valgt til ny elevrådsleder for skoleåret 2019/2020.

Illustrasjonsbilde: Byggfag 1

Byggfag tar på seg nye byggeoppdrag i skoleåret 2019/2020. Søknadsfrist 1. juni.

Elevrådet på Greåker er kåret til Østfolds beste! 1

- Vi har hatt veldig verdige kandidater, men det var ingen tvil om at det var Greåker som skulle vinne, sa elev-, lærling- og mobbeombud Henrikke Bugdø-Aarseth.

Parkeringsplassen er stengt 1

Parkeringsplassen på Greåker vgs. er stengt lørdag 13. april på grunn av vedlikehold. Det vil ikke være mulig å parkere på noen av plassene.

13 elever fra Lycee Theas besøkte Greåker den første uken i april

Forrige uke var våre elever som har fransk I og II vertskap for 13 franske elever fra Lycee Theas. De fikk en smakebit av norsk skole og vennskap ble skapt for livet.