Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. Egenmeldingsskjema finner du her.   

Den store lærerjakten er i gang! Til neste skoleår trenger vi nye, dyktige og engasjerte lærere på Greåker som vil realisere visjonen Glede i læring.   

Hvis du trenger å snakke med noen, kan du kontakte elevtjenesten på telefon, e-post eller i teams. Resepsjonen og IKT-kontoret er bemannet mellom klokken 10.00 og 14.00, mandag til fredag.   

Rådgiverne Hanne og Silje har laget en steg-for-steg guide i hvordan søke høyere utdanning via Samordna opptak. Husk at søknadsfristen er 15. april!   

For å stoppe korona-smitten må alle hjelpe til, og en måte er å ikke samle seg i store grupper. (Oversatt til flere språk).   

Illustrasjonsbilde: Byggfag

Byggfag tar på seg nye byggeoppdrag i skoleåret 2020/2021. Søknadsfrist 1. juni.

Elevene i 3. klasse på musikklinja har faget Instruksjon og Ledelse, og i går fikk de besøk fra Dirigentløftet. De to flotte og inspirerende dirigentene Halldis Rønning og Trond Husebø kom sammen med 11 dyktige musikere.  

Fredag 6. mars arrangerte fremmedspråk Fridays For Future - et arrangement der elevene laget paroler, gikk i demonstrasjonstog og brølte for klima på fransk, tysk og spansk. De to beste bærekraftfilmene ble også kåret - se dem her!  

Halvor og Jørgen, begge elever i 3. klasse på sciencelinja, kom gjennom siste nåløye og er blant Norges aller beste videregående elever innen henholdsvis IT og fysikk.    

Trenger du tips til hvordan du kan finne og få sommerjobb? Saken inneholder også lenker til spennende stillinger!