På slutten av hvert semester blir det arrangert et valg for å bestemme hvem som skal bli Elevrådsleder og OD-Leder for neste skoleår. 8 mai ble neste års ledere valgt.

Her deltar elever fra både de studiespesialiserende linjene og kombinasjonsklassene på årets siste språk-kafé. Her lærer deltakerne hverandre å kjenne gjennom fysiske og konkurransepregede aktiviteter, samtidig som elevene fra 0LOVA og 0LOVB deler historier fra hjemlandene sine, overgangen til Norge og lærer å kommunisere godt på norsk med jevnaldrende.

Er du engasjert? Liker du å skrive?

Elevmentorene driver nå et samarbeid med helsesøster der de vil at nettopp DU skal føle deg velkommen, verdsatt og forstått her på Greåker.

Hele 3 ungdomsbedrifter fra Greåker er videre til NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm.

Etter at du har fullført og bestått vg1 og vg2 yrkesfag, kommer det store spørsmålet: Skal du bli lærling eller skal du søke påbygg?

Hvert år arrangere vi stor aktivitetsdag i Kongstenhallen, og selv om dagen i seg selv er en fest, ble vinnerne invitert til pizzafest i kantina.

Hvordan skal framtidens digitale lærebøker se ut? Nettopp denne problemstillingen ble scienceelevene utfordret med i dag fra Gyldendal.

I disse OL-tider er det Greåkerelever som gjør det best igjen. Denne gangen er det i biologi-OL vi har fylkets beste elever.

Hvert tredje år setter vi på musikklinja ved Greåker videregående skole opp en musikal på, som er blant årets største prosjekt. Tidligere har vi hatt satt opp:
«Black Bird» (selvdiktet), «Chess» og «Hair». Dette året har vi valgt «Jekyll & Hyde» av komponist Frank Wildhorn. Detter er en av hans mest anerkjente verk. Frank Wildhorn skriver romantisk musikalmusikk  som er svært melodiøst og med innslag av pop i seg.