Med dette som utgangspunkt diskuterte, spilte og filosoferte Vg1 studiespesialisering seg gjennom en full skoledag i engelsk.
  

 

«Kva vil du seia til ordføraren?» Sunniva Dahlstrøm i 1STUF besvarte dette spørsmålet så godt at det ga henne førsteplass i en nasjonal skrivekonkurranse utlyst av Framtida.no.

  

Onsdag 20. november la førsteklassingene på science frem resultatene av forskningsprosjektene sine i en høytidelig disputas med opponenter.     

På Greåker gjennomføres undersøkelsen i perioden 27.11-18.12.2019.   

Rundt 500 publikummere fikk oppleve alt fra rock til operetter under den nesten tre timer lange SOL-konserten 7. november. Musikkelevene imponerte med gode soloprestasjoner, urfremførelser av egne verk og traktering av et mangfold instrumenter.    

Elevene som har programfaget politikk og menneskerettigheter på studiespesialisering har de siste ukene jobbet med lovforslaget om å forby konverteringsterapi.   

 

Lærer Ole Magnus Bukholm er nå regjerende sjakkmester på Greåker vgs. Tirsdag 12. november møtte han Oscar i 1STUF i finalen og det var lenge jevnt mellom de to.   

Åtte ungdomsbedrifter har utviklet hver sin forretningsidé og etter runder med film og pitching av konsept, har tre heldige vinnere startkapital i lomma slik at de kan skalere opp og realisere forretningsideen sin.  

Torsdag 31. oktober var det konferansedag for Vg1 og Vg2, og Vg3-elevene fikk dermed mulighet til en dag litt utenom det vanlige. Det ble en flott opplevelse!  

Greåkerelevene har stemt frem Rivers.Global og bekjempelse av plast i havet som sitt nye solidaritetsprosjekt. Men hva står egentlig organisasjonen for og hvordan jobber de?