Hele 3 ungdomsbedrifter fra Greåker er videre til NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm.

 

Etter at du har fullført og bestått vg1 og vg2 yrkesfag, kommer det store spørsmålet: Skal du bli lærling eller skal du søke påbygg?

Hvert år arrangere vi stor aktivitetsdag i Kongstenhallen, og selv om dagen i seg selv er en fest, ble vinnerne invitert til pizzafest i kantina.

Hvordan skal framtidens digitale lærebøker se ut? Nettopp denne problemstillingen ble scienceelevene utfordret med i dag fra Gyldendal.

I disse OL-tider er det Greåkerelever som gjør det best igjen. Denne gangen er det i biologi-OL vi har fylkets beste elever.

Hvert tredje år setter vi på musikklinja ved Greåker videregående skole opp en musikal på, som er blant årets største prosjekt. Tidligere har vi hatt satt opp:
«Black Bird» (selvdiktet), «Chess» og «Hair». Dette året har vi valgt «Jekyll & Hyde» av komponist Frank Wildhorn. Detter er en av hans mest anerkjente verk. Frank Wildhorn skriver romantisk musikalmusikk  som er svært melodiøst og med innslag av pop i seg.

Hvert år deltar elever på Greåker i Abel og matematikk-konkurransen. Også i år har scienceelevene gjort det best i Østfold.

Å lære ungdom mestringsstrategier er en god investering for framtiden. De vil ta med seg disse strategiene inn i voksenlivet og kunne mestre både jobb og familieliv bedre.

Greåker og sciencelinja har etablert et samarbeid med University of Manchester, og tirsdag 21. januar var vg2 science på universitetsbesøk for sjekke ut hvilke studiemuligheter som befinner seg på den andre siden av Nordsjøen.

På sciencelinja leser elevene internasjonal entreprenørskap og dermed var det globale merkevarer og big business som stod på timeplanen da de entret Old Trafford og Manchester United denne uka.