Et godt skolemiljø er noe elevmentorene våre jobber med hele året, men på verdensdagen for psykisk helse 10. oktober strakk de ut en ekstra hånd.

Mandag til torsdag denne uka har elever fra alle klassene på musikklinja levert fra scenen på St. Croix-huset.

Rett før sommeren vant Greåker vant 15 komplette gamingstasjoner. Nå blir det dataspill i undervisningen!

De neste fire ukene inviteres alle elevene på Vg1, i kombinasjonsklassene og påbygg med på en reise inn i bøkenes magiske verden. Da skal de nemlig få bruke 45 minutter av hver skoledag til å lese en selvvalgt bok.

Det var til tider høy temperatur og stort engasjement på scenen under årets valgdebatt - akkurat slik det skal være!

29. august er en merkedag. Da ble Greåkers første gründerseminar, Greåker Marketing Summit 1.0,  arrangert med foredragsholdere fra næringslivet. Gode tips til egne start ups og glede i læring ble gitt 120 gründerlystne elever.

Onsdag 21. august holdt digitaliseringsminister Nikolai Astrup en forelesning for sciencelinja om den digitale revolusjonen vi er midt oppe i. Elevene imponerte ham med sine våkne spørsmål og egne digitale prosjekter.

Vi inviterer til foreldremøte for Vg1-elever 28. august og Vg2-elever 29. august. Begge møtene starter klokken 18.00 og varer til 19.30. Det er sendt ut egen invitasjon for Vg2 science og kombinasjonsklassene.

Fredag 22. mai 2020 er opprinnelig satt opp som fridag for elevene, men har nå blitt eksamensdag for sentralt gitt skriftlig eksamen. Dagen gjøres derfor om til en vanlig skoledag. Skolestart etter juleferien forskyves til mandag 6. januar 2020.

3MUSA

Torsdag 20. juni var det tradisjonell avslutningsseremoni for de rundt 250 avgangselevene våre på Vg3, med taler og prisutdeling.