papirogblyant_iStock_1000

Hvert år får flere ungdommer i Norge smittsom hjernehinnebetennelse som, i verste fall, kan være dødelig og gi varige mén. Vår skole skal være med i en undersøkelse i regi av Folkehelseinstituttet om Norsk Ungdoms Sårbarhet for Smittsom hjernehinnebetennelse, kalt NUSS-studien.

Gjennom ungdataundersøkelsen har ungdom mulighet til  fortelle lokale politikere og myndigheter hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø

Alle elever i Østfold fylkeskommune inviteres til å delta i Ungdataundersøkelsen. På Greåker gjennomføres undersøkelsen klassevis, primært i uke 6-7.

De medisinske fysikerne Helene Heier-Baardson og Monica Siksjø gjestet fysikkelevene onsdag 16

De medisinske fysikerne Helene Heier-Baardson og Monica Siksjø viste fysikkelevene hvordan de kan diagnostisere og behandle pasienter.

Bowling 1

Glede, konkurranseinstinkt og samhold. Slik oppsummerer elevene årets aktivitetsdag.

På standene sto erfarne fagfolk og lærlinger, som viste elevene hvordan de jobber i sin arbeidshverdag

På «Vi bygger Norge»-messa fikk elevene oppleve lærefagene i praksis, og mange oppdaget utdanningsmuligheter de ikke visste om fra før.

Sammen med faglærere i sosiologi og sosialantropologi, Sigrun Hagen Aasen og Pernille Olaussen, presenterte Birger Berger Holbergprisen i skolen for 60 spente elever torsdag 10

Som en av 20 videregående skoler i Norge, er Greåker valgt ut til å delta i Holbergprisen i skolen. Vinneren kåres i juni.

Bilde hentet fra www

Skal du ta privatisteksamen i vår? Da må du huske å melde deg opp innen 1. februar.

APERTUS-skuespillerne, f

Onsdag og torsdag denne uken har elevrådet arrangert APERTUS, av og for elevene selv. Sterke historier om overgrep, depresjon og utenforskap har blitt formidlet med et mål om å skape større åpenhet og bedre samhold blant elevene.

medarbeidere_hvitbakgrunn

Førstkommende mandag møtes 450 lærere fra ungdomsskolene og de videregående skolene i Sarpsborg på Quality Hotel Sarpsborg.

Aktivitetene på språkkaféen er alt fra diskusjoner rundt et samfunnstema, som her, til matlaging, språkspill og fysiske aktiviteter

Språk må praktiseres hvis man skal bli god, og på språkkafé får elevene i kombinasjonsklassene mulighet til akkurat det. Gjennom samtaler, språkbaserte spill og matlaging med Greåkers egne språkambassadører, utvikles både språkferdighetene og nye vennskap.