Helsesista Tale Maria Krohn Engvik Foto: Marit Fonn

Tale Maria Krohn Engvik, kjent som Helsesista på Snap, kommer til Greåker for å snakke med dere!

file2

I 1STUD har det nå gått litt over tre uker siden første gang elevene møttes og de begynner å bli en sammensveiset gjeng, men nå kommer drømmeskolen tilbake og gjennomgår et nytt opplegg rundt kommunikasjon, respekt og felleskap. Shem og hans elevmentorer, Oda Simensen fra 2STUA og Hedda Ramberg fra 2STUC, vil bygge videre på klassemiljøet, men også få elevene til å tenke på hvilke felles verdier alle i klassen setter høyest for å skape en drømmeklasse.

Hilde Henriksen Waage engasjerte med sitt foredrag om Midtøsten-konflikten 1

Midtøsten konflikten har pågått i lang tid, og det virker som den aldri vil ta slutt. Autoritære regimer, små opprørsgrupper, militære stormakter, flykninger og terror - dette er ord vi ofte hører i forbindelse med Midtøsten. Men hvorfor er det sånn? Har det alltid vært tilnærmet krig? Og finnes det noen løsning?

nyvigra

I framtiden skal vi leve av havet, og forskning og kunnskap er viktige for å sikre de globale bærekraftmålene til FN. Biologielevene i 3. klasse har derfor forsket på det biologiske mangfoldet i det lokale havområdet.

Vibeke, Lene, Randi og Camilla har funnet frem til flere gode bøker for elevene

Denne og de kommende tre ukene skal alle elever på VG1, påbygg og kombinasjonsklassene få bruke en skoletime daglig til å lese en selvvalgt bok. Litt lesing hver dag gir både bedre leseforståelse, bedre konsentrasjon og et større ordforråd – og sist, men ikke minst, mer glede i læring!

image

Første skoleuka er over, og elevjournalist Eirik-Mathias Bjørnø Johnsen gir deg sitt inntrykk av skolestarten.

Gode fremtidsutsikter for byggfagselever 1

Første skoledag fikk de 150 elevene på VG1 og VG2 på Bygg og anleggsteknikk gode råd av en som selv nylig var byggfagselev på Greåker. Lars Thoresen er nå dyktig lærling hos Veidekke og mener fremtiden er full av muligheter for dem som står på og får fagbrev.

4A3A1044_

Vi ønsker nye og tidligere elever velkommen til skolestart. Alle elever på vg1 møter i skolens gymsal kl. 08.30, alle elever på påbygg møter kl. 08.30 i G-auditoriet og alle vg2 og vg3 elever ellers møter kl. 09.30.

Skolestart i voksenopplæringen er tirsdag 21.08. kl 08.00 for de som skal ha generell studiekompetanse, og torsdag 23.08 for byggfag. Alle VO-deltagere vil bli tilskrevet.

33964152_1939655719438716_5829539328241434624_n

Historie og norsktimene var forbeholdt kakemomser på science.

32130541_947236988784030_7227773701050073088_n (2)

På slutten av hvert semester blir det arrangert et valg for å bestemme hvem som skal bli Elevrådsleder og OD-Leder for neste skoleår. 8 mai ble neste års ledere valgt.