medarbeidere_hvitbakgrunn

Førstkommende mandag møtes 450 lærere fra ungdomsskolene og de videregående skolene i Sarpsborg på Quality Hotel Sarpsborg.

Aktivitetene på språkkaféen er alt fra diskusjoner rundt et samfunnstema, som her, til matlaging, språkspill og fysiske aktiviteter

Språk må praktiseres hvis man skal bli god, og på språkkafé får elevene i kombinasjonsklassene mulighet til akkurat det. Gjennom samtaler, språkbaserte spill og matlaging med Greåkers egne språkambassadører, utvikles både språkferdighetene og nye vennskap.

Hele verden i et klasserom

Siv Jensen besøkte etter eget ønske Greåker mandag 22. oktober. Hun ble imponert over det innovative læringsmiljøet – både på science og i kombinasjonsklassene.

Gode fremtidsutsikter for byggfagselever 5

Elevundersøkelsen fra utdanningsdirektoratet gjennomføres i november. Vi oppfordrer alle elever til å delta og til å ta seg tid til å tenke gjennom hvert enkelt spørsmål. Resultatene blir brukt av både lærere, ledere, elever og skoleeier for å utvikle skolen og skape en enda bedre hverdag for den enkelte.

Elevrådsrepresentanter før trekningen i

Mandag 15. oktober sparket vi i gang uken som har overskriften Globale Greåker, hvor vi knytter vennskap på tvers av klasser, språk, kulturer og nasjoner.

Velkommen til markeringen av Verdensdagen for psykisk helse! 1

«Raushet handler om å gi uten å få noe tilbake, og å gi rom for ulikheter. Så vær rause mot hverandre og mot deg selv!» Det var elevmentorenes budskap da Verdensdagen for psykisk helse ble markert i dag.

Hvor mange ord klarer du oversette til tysk mens du står i planken? 1

I går ble Den europeiske språkdagen markert av Vg1-elevene på musikk, science og studiespesialisering. Gjennom et mangfold av aktiviteter fikk elevene testet språkkunnskapene sine. - Språk læres best gjennom aktiviteter med andre, mener elevene.

Helsesista Tale Maria Krohn Engvik Foto: Marit Fonn

Tale Maria Krohn Engvik, kjent som Helsesista på Snap, kommer til Greåker for å snakke med dere!

file2

I 1STUD har det nå gått litt over tre uker siden første gang elevene møttes og de begynner å bli en sammensveiset gjeng, men nå kommer drømmeskolen tilbake og gjennomgår et nytt opplegg rundt kommunikasjon, respekt og felleskap. Shem og hans elevmentorer, Oda Simensen fra 2STUA og Hedda Ramberg fra 2STUC, vil bygge videre på klassemiljøet, men også få elevene til å tenke på hvilke felles verdier alle i klassen setter høyest for å skape en drømmeklasse.

Hilde Henriksen Waage engasjerte med sitt foredrag om Midtøsten-konflikten 1

Midtøsten konflikten har pågått i lang tid, og det virker som den aldri vil ta slutt. Autoritære regimer, små opprørsgrupper, militære stormakter, flykninger og terror - dette er ord vi ofte hører i forbindelse med Midtøsten. Men hvorfor er det sånn? Har det alltid vært tilnærmet krig? Og finnes det noen løsning?