Rundt 500 publikummere fikk oppleve alt fra rock til operetter under den nesten tre timer lange SOL-konserten 7. november. Musikkelevene imponerte med gode soloprestasjoner, urfremførelser av egne verk og traktering av et mangfold instrumenter.    

Elevene som har programfaget politikk og menneskerettigheter på studiespesialisering har de siste ukene jobbet med lovforslaget om å forby konverteringsterapi.   

 

Lærer Ole Magnus Bukholm er nå regjerende sjakkmester på Greåker vgs. Tirsdag 12. november møtte han Oscar i 1STUF i finalen og det var lenge jevnt mellom de to.   

Åtte ungdomsbedrifter har utviklet hver sin forretningsidé og etter runder med film og pitching av konsept, har tre heldige vinnere startkapital i lomma slik at de kan skalere opp og realisere forretningsideen sin.  

Torsdag 31. oktober var det konferansedag for Vg1 og Vg2, og Vg3-elevene fikk dermed mulighet til en dag litt utenom det vanlige. Det ble en flott opplevelse!  

Greåkerelevene har stemt frem Rivers.Global og bekjempelse av plast i havet som sitt nye solidaritetsprosjekt. Men hva står egentlig organisasjonen for og hvordan jobber de?       

Et godt skolemiljø er noe elevmentorene våre jobber med hele året, men på verdensdagen for psykisk helse 10. oktober strakk de ut en ekstra hånd.

Mandag til torsdag i uke 39 leverte elever fra alle klassene på musikklinja fra scenen på St. Croix-huset.

 

 

 

Rett før sommeren vant Greåker vant 15 komplette gamingstasjoner. Nå blir det dataspill i undervisningen! 

 

 

 

 

De neste fire ukene inviteres alle elevene på Vg1, i kombinasjonsklassene og påbygg med på en reise inn i bøkenes magiske verden. Da skal de nemlig få bruke 45 minutter av hver skoledag til å lese en selvvalgt bok.