Er du redd for at det å gå studiespesialisering vil bli en repetisjon av ungdomsskolen? Vil du ha alle muligheter åpne? På Greåker starter vi nå opp fire nye linjer, som alle kan gi generell eller spesiell studiekompetanse.   

Etter å ha blitt valgt ut som stipendiat av Norsk Kjemisk Selskaps lokalforening i Østfold, deltok Cathinka Bjørk i 3STUE på Berzeliusdagene i Stockholm.  

Musikklinja inviterer deg med på en spennende reise gjennom tid og sted, hvor du får et innblikk i utviklingen av teknologi og demokrati.   

I to uker har elever og lærere loggført aktiviteter for å redusere sine klimautslipp. Totalt oppnådde vi en reduksjon på 32 tonn CO2.

  

Elever og ansatte på Greåker er med i norgesmesterskapet i klima. Konkurransen ble sparket i gang med aktiviteter i kantina 21. januar.   

De siste ukene har mange skoler rundt i landet mottatt trusler på sosiale medier, og vår skole er nå også en av dem.   

Privatistweb er nå åpnet og fristen for å melde seg opp til eksamen er 1. februar.

  


Vi minner om at det er vanlig skoledag mandag 6. januar. Velkommen tilbake!

    

Hvert år deltar en rekke elever i ulike olympiader innen realfagene. I år har rekordmange Greåkerelever vært med og resultatene er imponerende!   

Det planlegges ny hinderløype, frisbeegolfbane og klatrevegg i skolegården etter at Greåker fikk tildelt nesten 720 000 kroner i støtte.