spapGreaker

Vil du ha ansvar for snaptelefonen til Greåker en hel dag?

Vil du være journalist på nettsiden vår og fortelle andre hva du og dine medelever er opptatt av?

Vi på Greåker vil ønske alle elever, foresatte, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god julefeiring. Ha noen strålende dager fram til vi sees igjen i 2018. Et riktig godt nytt kunnskapsår til alle våre greåkervenner

Realfag, innovasjon og internasjonalisering er de 3 søylene sciencelinja er bygd på. Tror du at 3stuef fikk oppleve dette under ekskursjonen til Genève?

Det store mørket er fysikkens gåte så hva har nå det med innovasjon og internasjonalisering?

Kan vennskap bygges gjennom kahooter, fuglekassebygging og vaffelspising?

Biblioteket er pyntet til jul og vi har julekalender med nytt spørsmål frem til 21. desember. Kom innom og svar på spørsmålet og vær med i trekningen. Det er premier hver dag! Vi har mange fine julebøker og julefilmer til utlån.

Velkommen til oss for god julestemning!

Jakter du på en aha-opplevelse innen realfagene? Newton utbrøt Eureka nettopp da eplet falt ned i hodet på han og han gjorde en av sine mest kjente oppdagelser.

De andres virkelighet 1

Finnes det alltid utelukkende glede i læring? Neppe. Elever 2 STUD har erfart noe annet. De har sett en kontrastfull virkelighet til hva den gjengse elev har vært opptatt av den siste uken: Black Friday – den amerikanske tradisjonen, timer etter dagen hvor de er så takknemlige for alt de har, at det får gamle og unge til å bane fram brutale veier inn til et produkt de kanskje ikke hadde kjøpt hvis de ikke hadde inngått en «super deal».