Velkommen til byggfagsmesse

Mandag 14. januar står maler Einar Nilsson, kjent fra Tid for hjem og Skal vi danse, sammen med 13 lærefagretninger på stand.

Bilde av elev p byggfag som måler opp materialer. - Klikk for stort bilde

Messen, som har fått navnet «Vi bygger Norge», åpner klokken 09.00 og varer frem til 14.00.

- Alle Vg1-elever på bygg- og anleggsteknikk i Østfold er invitert, og vi forventer besøk av rundt 300 elever i løpet av dagen. Her vil de få innblikk i det store mangfoldet av lærefagretninger som finnes og vi håper å kunne inspirere til gode fagvalg på Vg2, forteller utdanningsleder for byggfag, Bård Banggren.

Starter opp nytt lærefag

- Fra august 2019 har vi også et Vg2-tilbud i overflateteknikk her på Greåker. Maler Einar Nilson er invitert for å fortelle mer om sine egne erfaringer som maler og hva man jobber med som overflatebehandler. Vi gleder oss til å høre både ham og alle de andre representantene for lærefagene, sier Banggren.

Han oppfordrer elevene som kommer til å bruke tiden godt ved å stille mange spørsmål til dem som står på stand.

Følgende lærefag er representert med egen stand:

Betongfag

Rørleggerfaget