Prisdryss på fylkesmessa

Leve Lokalt - Konkurrere Globalt UB og Greåker Globale Gourmet UB skal videre til NM! Geir Normann Andersen ble årets entreprenørskapslærer.

premieutdeling UB Rakkestad beskåret - Klikk for stort bilde

Onsdag 13. mars arrangerte Ungt Entreprenørskap Østfold fylkesmessa for ungdomsbedrifter – en messe hvor ungdomsbedrifter viser seg frem for næringsliv og offentlige virksomheter - og konkurrerer om en rekke gjeve priser. Når dagen var over kunne Greåkerelevene ta med seg hele 11 priser hjem.

Leve Lokalt - Konkurrere Globalt UB, som drives av elever fra Sciencelinja, innkasserte sju priser, noe som skaffet dem gullbillett og plass i NM for ungdomsbedrifter på Norges varemesse 25.-26. april. En av de gjeveste prisene, Alumnis lederskapspris, gikk til Nora Tindbod i Leve Lokalt – Konkurrere Globalt UB.

Gullbillett og NM-plass ble det også til Greåker Globale Gourmet, som drives av elever fra helse og oppvekstfag. De fikk med seg fire priser, blant annet førsteplass for beste sosiale entreprenør og beste yrkesfaglige bedrift.

Alumnis lederskapspris:

1.plass: Nora Tindbod, Leve Lokalt – Konkurrere Globalt UB, Greåker vgs

Beste markedsføring - i samarbeid med Nexans

3.plass: Greåker Globale Gourmet – Greåker vgs

Beste selger - i samarbeid med Borregaard

2.plass: Paylin Paloma Berge, Leve Lokalt – Konkurrere Globalt UB, Greåker vgs

Beste yrkesfaglige bedrift - i samarbeid med Hafslund

1.plass: Greåker Globale Gourmet UB, Greåker vgs

Bærekraftprisen

3.plass: Leve Lokalt – Konkurrere Globalt UB, Greåker vgs

Beste HR-Bedrift - i samarbeid ned NAV Østfold

1.plass: Leve Lokalt – Konkurrere Globalt UB, Greåker vgs

Beste sosiale entreprenør

1.plass: Greåker Globale Gourmet UB, Greåker vgs

Beste scenepresentasjon

3.plass: Greåker Globale Gourmet UB, Greåker vgs

Størst verdiskapingspotensial - i samarbeid med Sparebank 1 Østfold Akershus

Årets entreprenørskapslærer

Geir Normann Andersen har lang erfaring både fra næringsliv og skole, og har tydeligvis kommet opp med en formel som virker. Han har fulgt mange ungdomsbedrifter opp gjennom årene og ble på årets messe hedret med prisen som årets entreprenørskapslærer.