Journalist med glede i læring?

Vil du være journalist på nettsiden vår og fortelle andre hva du og dine medelever er opptatt av?

fokus realfag 1 - Klikk for stort bilde

Er du engasjert? Liker du å skrive? Har du lyst til å bli journalist på de nye nettsidene våre?

I ren glede lanserte vi den nye nettsiden du nå er inne og leser på. Vi har fylt opp sidene med informasjon som opptar våre elever og lærere, og jubelen fra lanseringsfesten har lagt seg. Nå skal vi videre og da blir du sentral.

Du utfordres nemlig til å skrive for nettsiden. Vi jakter på journalister enten du skriver om nettopp den ene saken som opptar deg eller du ønsker å skrive flere nyheter om alt det vi driver med på Greåker av glede i læring.

Vi er på jakt etter deg som liker å skrive og som har et engasjement for alt det spennende som skjer rundt på Greåker og all vår Glede i læring. Vi ønsker oss tekster fra deg som er elev på Greåker. Hva opptar deg? Hva gjør du og dine klassekamerater sammen som gir dere glede i læring i opplæringen?

Mens vi utviklet nettsidene var nettopp dette en idé fra noen elever i 3. klasse. De ønsket å lese om hva andre elever driver med på Greåker. Hva skjer? Hva opptar deg? Og dette er jo i god greåkerånd. Vi har laget et greåkermønster for hvordan den gode timen skal være, og mye av prinsippet er nettopp at du som er elev på Greåker skal være aktiv og delta aktivt i opplæringen din. Her får du muligheten!

Kriteriene for å bli journalist på nettsidene er;

• Du må være engasjert og nysgjerrig
  • Du må like å skrive og ta bilder
  • Du er elev på Greåker vgs

Synes du dette høres spennende ut? Har du lyst til å bidra? Ta kontakt med Nina Elisabeth Nilsen