Fotokonkurranse

Hvem tar det beste bildet av "Glede i læring"? Du utfordres herved til å bli med på fotokonkurranse!

trillevogn og ungdom - Klikk for stort bilde

Vi ønsker å fylle nettsiden vår med glade ungdommer med glede i læring, og dermed trenger vi din hjelp! Hvordan vil du framstille Glede i læring? Har du en god ide? Hvordan vil du fortelle andre ungdommer og medelever hva du legger i Glede i læring?

Du utfordres til fotokonkurranse der du illustrerer med et bilde eller en kort filmsnutt hva som er glede i læring for deg og dine medelever.

Vi er på jakt etter deg som liker å ta en utfordring og som har et engasjement for alt det spennende som skjer rundt på Greåker og all vår Glede i læring. Vi ønsker oss et bilde fra deg som er elev på Greåker. Hva mener du er Glede i læring? Hva gjør du og dine klassekamerater sammen som gir dere glede i læring i opplæringen?

glede i læring - Klikk for stort bilde

Kriteriene for beste bilde eller film på Glede i læring til nettsidene er;

• Du må levere et bilde i jpg eller en filmlenke på youtube
  • Du har tatt bilde av mennesker som har godkjent dette
  • Du er elev på Greåker vgs

Synes du dette høres spennende ut? Har du lyst til å bidra? Ta kontakt med Nina Elisabeth Nilsen. Jeg vil gjerne se ditt bidrag.

Det vanker premie og gavekort på de tre beste bildene/filmene. Frist for innlevering er 20. februar 2018

#journalistpågreåker #gledeilæring

Nina Elisabeth Nilsen