Elevjournalistene tar saken

Har du en nyhet du vil tipse elevjournalistene våre om? Du utfordres til å tipse elevjournalistene om hva du og dine medelever er opptatt av.

elevjournalistene - Klikk for stort bilde

Her kan du møte de nye elevjournalistene Sturla Skjulhaug Storemyr, Sofie Schi Skjølsvold, Eirik-Mathias Bjørnø Johnsen og Maren Gjerdsbakk Djupang (redaktør).

Fram til nå har de vært på journalistkurs og etablert redaksjonen, samt publisert hver sin nyhet. Maren Gjerdsbakk Djupang er valgt til redaktør og har dermed fått ansvaret for å holde stø kurs og samle gruppa.

Nå satser vi på at de skal fylle opp nettsidene med informasjon og nyhetssaker som nettopp opptar deg og alle dine medelever.

Vi ønsker å skrive om saker på Greåker som opptar deg. Hva gjør du og dine klassekamerater sammen som gir dere glede i læring i læring? Har du en god sak som du mener elevjournalistene skal skrive om så ta kontakt med:

• Sturla Skjulhaug Storemyr
  • Sofie Schi Skjølsvold
  • Eirik-Mathias Bjørnø Johnsen
  • Maren Gjerdsbakk Djupang (redaktør)