Beste reklamefilm

Hvem lager den beste reklamefilmen om Greåker eller et av utdanningsprogrammene våre? Du utfordres herved til reklamefilmkonkurranse!

Bilde i artikke flygel musikk logol - Klikk for stort bilde

Vi trenger din hjelp! Kan du lage en reklamefilm om skolen ELLER en reklamefilm om det utdanningsprogrammet du går på? Vi trenger hjelp fra deg for å fortelle andre ungdommer at de bør søke om å bli elev på Greåker?

Reklameinnslaget skal utformes for å markedsføre eget utdanningsprogram eller Greåker som skole.

Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:

• I hvilken grad reklamefilmen er en interessevekker.
  • I hvilken grad reklamefilmen formidler et budskap og bidrar til at flere søker Greåker.
  • Det generelle inntrykket av reklamefilmen.
  • Originalitet.
  • Reklamefilmen må ikke vare lengre enn 1 minutt.

Ønsker du å delta? Send en epost til ninnil2@ostfoldfk.no med følgende:

• Navn, klasse, utdanningsprogram og epost.
  • URL-link til reklamefilmen.
  • Informasjon om arbeidsprosessen i bedriften (f.eks. hvem i klassen gjorde hva).
  • Hvis dere har brukt nettverket deres i utviklingen av reklamefilmen, må dere gjøre rede for hvem (hvilke personer eller bedrifter) som har vært involvert og hvordan dere har samarbeidet.

PREMIE: 3.000,-

Nina Elisabeth Nilsen