Illustrasjonsbilde barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse 1

Fra høsten 2019 tilbyr vi utdanningsprogrammet barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse.

Byggfagsmesse 14

Byggfag tar på seg nye byggeoppdrag i skoleåret 2019/2020. Søknadsfrist 1. juni.

Illustrasjonsbilde: Eksamen våren 2019 1

Vårens eksamener strekker seg fra 20. mai til 6. juni, og i denne perioden trenger vi mange eksamensvakter. Er det deg?

premieutdeling UB Rakkestad beskåret

Leve Lokalt - Konkurrere Globalt UB og Greåker Globale Gourmet UB skal videre til NM! Geir Normann Andersen ble årets entreprenørskapslærer.

To av våre elever vil delta i NM i muring denne våren

Noen av våre dyktige byggfagselever skal denne våren konkurrere mot andre innenfor sine fag i både Østfoldmesterskapet og i NM.

#Norsk - En vandrekonsert av og med musikklinja 1

Ønsker du å ta en nærmere titt på musikklinja? Nå har du muligheten! Den 13. og 14. februar klokken 18:00 arrangerer musikklinja to vandrekonserter her på Greåker vgs.

TV2-maler Einar Nilsson besøkte Greåker på Vi bygger Norge-messen 14

I august 2019 starter Greåker opp sju helt nye skoleplasser innen maler og overflateteknikkfaget. Søknad sendes via VIGO fra 1. februar.

Byggfagsmesse 14

Mandag 14. januar står maler Einar Nilsson, kjent fra Tid for hjem og Skal vi danse, sammen med 13 lærefagretninger på stand.

sirkel3

Skal du starte på videregående skole? Ja, da bør du lese om våre tilbud.

god jul

Ha en riktig god jul og et godt nytt kunnskapsår alle greåkervenner #gledeilæring #greåkervenner #værsnillemedhverandre