Velkommen til foreldremøte på Greåker vgs

Mandag 25. februar klokken 18:30 inviteres det til foreldre-/foresattemøte for avgangselevene. Tema er trygg russetid.

#Norsk - En vandrekonsert av og med musikklinja 1

Ønsker du å ta en nærmere titt på musikklinja? Nå har du muligheten! Den 13. og 14. februar klokken 18:00 arrangerer musikklinja to vandrekonserter her på Greåker vgs.

TV2-maler Einar Nilsson besøkte Greåker på Vi bygger Norge-messen 14

I august 2019 starter Greåker opp sju helt nye skoleplasser innen maler og overflateteknikkfaget. Søknad sendes via VIGO fra 1. februar.

Byggfagsmesse 14

Mandag 14. januar står maler Einar Nilsson, kjent fra Tid for hjem og Skal vi danse, sammen med 13 lærefagretninger på stand.

sirkel3

Skal du starte på videregående skole? Ja, da bør du lese om våre tilbud.

god jul

Ha en riktig god jul og et godt nytt kunnskapsår alle greåkervenner #gledeilæring #greåkervenner #værsnillemedhverandre

elevjournalistene

Har du en nyhet du vil tipse elevjournalistene våre om? Du utfordres til å tipse elevjournalistene om hva du og dine medelever er opptatt av.

Bilde i artikke flygel musikk logol

Hvem lager den beste reklamefilmen om Greåker eller et av utdanningsprogrammene våre? Du utfordres herved til reklamefilmkonkurranse!