Går du i 10. klasse og er nysgjerrig på utdanningsprogrammene våre?

Det er ingenting vi heller vil enn å ønske deg velkommen inn døra og la deg få møte elevene og lærerne våre! Men når det ikke lar seg gjøre, har vi satt sammen presentasjoner som kanskje gjør at du blir litt kjent med oss likevel.

Greåker videregående skole er en stor videregående skole med 1200 elever. Skolen ligger mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Det går skolebuss fra begge byene som stopper rett utenfor skolen.

Vi er en skole som går fremtiden i møte, vi er innovative, kreative og nytenkende. Vi ønsker å møte elevene der de er i livet.

På Greåker har vi et motto - GLEDE I LÆRING. Dette jobber alle lærer på alle utdanningsprogram etter. For framtidas skole har glede i læring!

Velg det utdanningsprogrammet du ønsker å vite mer om:

Barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse

Bygg- og anleggsfag

Helse- og oppvekst

Musikklinja

Sciencelinja

Studiespesialisering

Har du spørsmål

Hvis du har spørsmål, kan du sende oss en e-post eller en chat i Teams. Vi synes det er veldig hyggelig å snakke med elever som har lyst til å søke hos oss, og gjerne foresatte som har spørsmål også.

Under ser du e-postadressen til alle avdelingslederne og rådgiverne til de ulike linjene. Du kan også sende oss en chat i Teams ved å bruke e-postadressen vår.

Barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse

Avdelingsleder Hilde Karine Refne Holme Mathisen