Dirigering på timeplanen

Elevene i 3. klasse på musikklinja har faget Instruksjon og Ledelse, og i går fikk de besøk fra Dirigentløftet. De to flotte og inspirerende dirigentene Halldis Rønning og Trond Husebø kom sammen med 11 dyktige musikere.Jente som står foran et strykeorkester og dirigerer - Klikk for stort bilde Tone Sundnes Reiten

En hel skoledag underviste de elevene i dirigering og det å skape musikk sammen med profesjonelle musikere. Elevene fikk prøve seg som dirigenter i tre forskjellige instrumentkombinasjoner, oppgaver de løste på en utmerket måte og med mange gode og konstruktive tilbakemeldinger fra dirigentene.

Elevene er helt enstemmig i at det var en meget inspirerende dag - slike dager vil de gjerne ha flere av! Vi ønsker dem velkommen tilbake ved en senere anledning og til å møte nye elever!

Her får elev Kathe Sandvik Olsen instruksjon av dirigenten Halldis Rønning:

Og her er Jonas Lande i aksjon: