Aktuelt

Forsket på læring

Elevene i 1. klasse studiespesialisering har gjennomført et tverrfaglig forskningsprosjekt om læring, læringsmiljø, hukommelse og intelligens.  

SOL-aksjonen 2020

Tirsdag 27. oktober er det SOL-aksjon på Greåker videregående skole. Pengene går til Rivers.Global og deres arbeid for å bekjempe plast i havet.         

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Elevmentorene organiserte verdensdagen for psykisk helse

I dag, fredag 9. oktober, ble verdensdagen for psykisk helse markert. Elevmentorene våre sto på fem ulike stands rundt omkring på skolen og oppfordret oss til å bli flinkere til å vise interesse og spørre mer.   

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021.    

Fjerner krav om legeerklæring i høst

På grunn av koronasituasjonen har Kunnskapsdepartementet bestemt at elever som er hjemme på grunn av helseplager ikke trenger å levere legeerklæring. De ordinære fraværsreglene settes til side fra mandag 24. august fram til 1. november. Elevene skal likevel levere egenerklæring, og foresatte må bekrefte fraværet for elever under 18 år.     

Ønsker du leksehjelp i matte og realfag?

Sliter du med matte og realfag, eller synes du det er så morsomt at du gjerne vil lære mer? Uansett kan ENT3R sitt leksehjelpstilbud være noe for deg.    

Mestringskurs for ungdom

Er du ofte litt mer enn vanlig trist eller urolig? Eller har du tidligere slitt med dette og er redd for at det skal komme tilbake? Da er kanskje vårt mestringskurs noe for deg.  

Ønsker du å ta morsmålet ditt som fremmedspråk?

Behersker du et annet språk enn de fremmedspråkene vi tilbyr i undervisningen, kan du velge å ta eksamen i det. Da blir språket godkjent som enten fellesfag eller programfag, eller begge deler.  

Samlet inn 110 000,- til Rivers.Global

Pengene skal gå til opprydding av plast i Vietnam, og er samlet inn gjennom SOL-aksjonen og SOL-konserten.   

Til toppen