Aktuelt

Skoleskyss

Er du elev ved en av Vikens videregående skoler og har mer enn 6 kilometer gangavstand til skolen, kan du søke om gratis skoleskyss. Har du spesielle behov, kan du søke om unntak fra kilometerregelen.  

Elev-PC for elever i tidligere Østfold

Alle elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Elever ved de videregående skolene i Østfold får låne en PC gratis av fylkeskommunen.    

Skal du starte på Vg1 studiespesialisering hos oss?

Før skolestart skal du velge hvilken linje du ønsker å gå på, og hvilket fremmedspråk og matematikk du skal ha.     

Samlet inn 110 000,- til Rivers.Global

Pengene skal gå til opprydding av plast i Vietnam, og er samlet inn gjennom SOL-aksjonen og SOL-konserten.   

Sigurd søkte og fikk 800 000,- til musikklinja

Torsdag 30. april ble en veldig annerledes skoledag for Sigurd Lie Søvold i 2. klasse på musikklinja. Midt i en digital skoletime ble han oppringt av DNB avdeling Sarpsborg.  

Dirigering på timeplanen

Elevene i 3. klasse på musikklinja har faget Instruksjon og Ledelse, og i går fikk de besøk fra Dirigentløftet. De to flotte og inspirerende dirigentene Halldis Rønning og Trond Husebø kom sammen med 11 dyktige musikere.  

Fridays For Future

Fredag 6. mars arrangerte fremmedspråk Fridays For Future - et arrangement der elevene laget paroler, gikk i demonstrasjonstog og brølte for klima på fransk, tysk og spansk. De to beste bærekraftfilmene ble også kåret - se dem her!  

Halvor og Jørgen i NM-finale

Halvor og Jørgen, begge elever i 3. klasse på sciencelinja, kom gjennom siste nåløye og er blant Norges aller beste videregående elever innen henholdsvis IT og fysikk.  

Cathinka fikk stipend til prestisjearrangement

Etter å ha blitt valgt ut som stipendiat av Norsk Kjemisk Selskaps lokalforening i Østfold, deltok Cathinka Bjørk i 3STUE på Berzeliusdagene i Stockholm.  

7. plass i NM i klima

I to uker har elever og lærere loggført aktiviteter for å redusere sine klimautslipp. Totalt oppnådde vi en reduksjon på 32 tonn CO2.        

Til toppen