Aktuelt

Rødt nivå fra tirsdag 24. november

Her er plan for undervisningen i uke 48 og 49.   

En drømmeskole!

Som eneste skole i tidligere Østfold gjennomfører Greåker vgs. «Drømmeskolen».    

Vi gjennomfører Elevundersøkelsen i uke 48 og 49

Elevundersøkelsen gjennomføres årlig av Utdanningsdirektoratet. Her er informasjon om undersøkelsen for deg som er forelder eller foresatt.      

Koronasituasjonen

Les denne saken regelmessig for å få oppdatert informasjon om skolens håndtering av koronasituasjonen.  

Viktig informasjon til deg som skal ta privatisteksamen

På grunn av smittevern har vi måttet endre på romplasseringen for skriftlig eksamen. Husk at du må ta med egen PC.    ​​​​​​​

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Vi ber foresatte registrere sin kontaktinformasjon i VIS

Viken fylkeskommune bruker SMS for å gi elever og foresatte rask informasjon i beredskapssituasjoner. Du som er foresatt må selv registrere ditt mobilnummer i Visma InSchool (VIS).  

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Møt vår tyske språkassistent Lea

Dette skoleåret er vi så heldige å ha Lea Reinacher som språkassistent i tysktimene. Hun studerer for å bli lærer i Tyskland og er allerede en stor ressurs for både lærere og elever.  

Skal samarbeide med Nxtech om produktutvikling

Etter nyttår skal to elevgrupper fra Vg1 på sciencelinja utvikle et produkt med ansiktsgjenkjenning sammen med teknologibedriften Nxtech.    

Til toppen