Aktuelt

Busstreik i Viken - ingen skoleskyss

På grunn av streik i kollektivselskapene i Viken, vil det ikke være mulig å benytte kollektivtransport til skolen. Det blir altså ikke skoleskyss frem til partene kommer til enighet.     ​​​​​​​

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .  

Ønsker du leksehjelp i matte og realfag?

Sliter du med matte og realfag, eller synes du det er så morsomt at du gjerne vil lære mer? Uansett kan ENT3R sitt leksehjelpstilbud være noe for deg.    

Mestringskurs for ungdom

Er du ofte litt mer enn vanlig trist eller urolig? Eller har du tidligere slitt med dette og er redd for at det skal komme tilbake? Da er kanskje vårt mestringskurs noe for deg.  

Ønsker du å ta morsmålet ditt som fremmedspråk?

Behersker du et annet språk enn de fremmedspråkene vi tilbyr i undervisningen, kan du velge å ta eksamen i det. Da blir språket godkjent som enten fellesfag eller programfag, eller begge deler.  

Samlet inn 110 000,- til Rivers.Global

Pengene skal gå til opprydding av plast i Vietnam, og er samlet inn gjennom SOL-aksjonen og SOL-konserten.   

Sigurd søkte og fikk 800 000,- til musikklinja

Torsdag 30. april ble en veldig annerledes skoledag for Sigurd Lie Søvold i 2. klasse på musikklinja. Midt i en digital skoletime ble han oppringt av DNB avdeling Sarpsborg.  

Dirigering på timeplanen

Elevene i 3. klasse på musikklinja har faget Instruksjon og Ledelse, og i går fikk de besøk fra Dirigentløftet. De to flotte og inspirerende dirigentene Halldis Rønning og Trond Husebø kom sammen med 11 dyktige musikere.  

Fridays For Future

Fredag 6. mars arrangerte fremmedspråk Fridays For Future - et arrangement der elevene laget paroler, gikk i demonstrasjonstog og brølte for klima på fransk, tysk og spansk. De to beste bærekraftfilmene ble også kåret - se dem her!  

Halvor og Jørgen i NM-finale

Halvor og Jørgen, begge elever i 3. klasse på sciencelinja, kom gjennom siste nåløye og er blant Norges aller beste videregående elever innen henholdsvis IT og fysikk.  

Til toppen