Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse tirsdag 16. mars: viken.no/greaker-vgs​​​​​​​

Aktuelt

Inntaksprøve til musikk, dans, drama

Informasjon til deg som skal søke "Musikklinja" på Greåker vgs. 

Koronasituasjonen

      07.03 : Elever og lærere som ble satt i ventekarantene 05.03. er nå fritatt fra denne. De som kom i ordinær karantene 05.03 opprettholder denne til og med 11.03.

Erasmus + og markering av holocaustdagen

Elever på VG2 studiespesialisering markerte holocaustdagen sammen med ungdommer fra våre partnerskoler rundt om i Europa. Anette og Jenny i 2STB syntes det var spennende å diskutere ytringsfrihet med jevngamle fra flere land.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Hvordan kan vi vite at vi utsettes for en konspirasjonsteori?

Denne høsten har elever i rettslære og i politikk og menneskerettigheter besøkt Litteraturhuset i Fredrikstad og deltatt på seminar med Tenk. Tema var konspirasjonsteorier.  

Mestringskurs for ungdom

Er du ofte litt mer enn vanlig trist eller urolig? Eller har du tidligere slitt med dette og er redd for at det skal komme tilbake? Da er kanskje vårt mestringskurs noe for deg.    

En drømmeskole!

Som eneste skole i tidligere Østfold gjennomfører Greåker vgs. «Drømmeskolen».    

Vi ber foresatte registrere sin kontaktinformasjon i VIS

Viken fylkeskommune bruker SMS for å gi elever og foresatte rask informasjon i beredskapssituasjoner. Du som er foresatt må selv registrere ditt mobilnummer i Visma InSchool (VIS).  

Møt vår tyske språkassistent Lea

Dette skoleåret er vi så heldige å ha Lea Reinacher som språkassistent i tysktimene. Hun studerer for å bli lærer i Tyskland og er allerede en stor ressurs for både lærere og elever.  

Skal samarbeide med Nxtech om produktutvikling

Etter nyttår skal to elevgrupper fra Vg1 på sciencelinja utvikle et produkt med ansiktsgjenkjenning sammen med teknologibedriften Nxtech.    

Til toppen