Språkambassadører

Vil du være vår språkambassadør og hjelpe andre ungdommer til å bli bedre i norsk?

Skolen arrangerer Språkkafé på biblioteket for elever som har kort botid i Norge. Språkkafé er en møteplass hvor elevene får trening i å snakke norsk med jevnaldrende, norske elever. Her foregår ulike muntlige aktiviteter som brettspill, leker og dialogøvelser. Det legges til rette for gode samtaler rundt kafébordene, og biblioteket serverer te, kaffe og kaker.

Som språktrenere har vi på Greåker engasjert våre egne elever til å bistå som språkambassadører. Språkambassadørene er språklige forbilder som bruker av egen fritid til å hjelpe andre ungdommer til å bli bedre i norsk.

Det arrangeres språkkafé tirsdag 4.time i uke 42 og 49. Tidspunkt for språkkafé etter jul blir annonsert senere.

#globalegreåker

Camilla Eliassen