Kontaktlærertimen

I kontaktlærertimen arbeider vi med glede i læring og godt læringsmiljø, og gjennom hele skoletiden din på Greåker legger vi vekt på arbeidet med verdibasert ledelse.

Klikk for stort bildeVi satser på å fylle kontaktlærers time med elevengasjement og elevmedvirkning, og har derfor utviklet et helt spesielt kontaktlærerkonsept. De 3 årene du skal være på Greåker har fått ulikt innhold, og alt er samlet i et konsept som skaper rammen rundt våre verdier, og kontaktlæreren står ansvarlig, men det er i samarbeid med deg og de andre elevene at innholdet blir til.

Vi har stort engasjement rundt skolens egne verdier. Her kan du ta en titt på rammene våre, men det er gjennom nyhetene du vil å få et innblikk i alt det spennende elevene og lærerne arbeider med.