Rene klasserom gir ren glede

Gjennom hele skoleåret har renholdspersonalet merket seg hvilke klasserom som er renest og ryddigst. Nå er sju rom utropt som vinnere – og premien er pizza og brus!

1HSFE på D-046 - Klikk for stort bilde1HSFE på D-046

Tirsdag morgen gikk renhold rundt og banket på dørene til sju utvalgte klasserom. Innenfor satt intetanende elever, fordypet i fag og sluttvurderinger.

- Ah, jeg trodde vi skulle få beskjed om å skjerpe oss, jeg!, utbrøt noen av elevene da alle damene på renhold plutselig sto i rommet.

Bekymringen ble raskt gjort om til ren glede og stolthet over å ha nådd opp som et av de reneste og ryddigste klasserommene. Dermed kan hele klassen kose seg med pizza og brus når de selv ønsker det.

Årets vinnere

21 rom deltok i konkurransen, men det var til slutt disse sju som nådde helt opp:

• E165 (2STUE)
  • F175 (1BATC)
  • E150 (2STUA)
  • D243 (3STUD)
  • D046 (1HSFE)
  • A122 (2MUSA)
  • D146 (1STUD)
1BATC på F-175 - Klikk for stort bilde1BATC på F-1751 STUD og klasserom D-146 - Klikk for stort bilde1 STUD og klasserom D-146

Stor forbedring gjennom året

- Vi har ikke så mange kriterier, det viktigste er at søpla er i søppeldunken og ikke på gulvet, at bord og stoler står samlet og at tavla er tørket av, forteller Inger Marie.

Hun legger til at innsatsen skal ha vært god gjennom hele skoleåret, det holder ikke å kun jobbe hardt de siste fjorten dagene.

- Når vi kommer inn i rotete og grisete rom, skriver vi beskjed på tavla. Det virker, for gjennom året ser vi en stor forbedring.

Rene rom gir ren glede

Torhill, Nihada, Heidi, Tanja, Lill Iren og Inger Marie skulle gjerne gitt alle som har meldt seg på konkurransen pizza og brus.

- Vi plukker kun ut et av de klasserommene som er på runden vår. Vi ville jo helst at flere skulle fått, for rene og ryddige klasserom gjør hverdagen vår lettere og gir oss masse ren glede!

3STUD og D-243  - Klikk for stort bilde3STUD og D-2432STUE på E165 - Klikk for stort bilde2STUE på E165