Høy temperatur på årets valgdebatt

Det var til tider høy temperatur og stort engasjement på scenen under årets valgdebatt - akkurat slik det skal være!

Klikk for stort bilde

Ungdomspolitikerne fra Fremskrittspartiet, Høyre, Venstre, Miljøpartiet de grønne, Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV og Rødt stilte godt forberedt og argumenterte heftig for sine saker.

På scenen sto også to av Greåkers egne elever.  Aria og Jenny, som tar programfaget Politikk og menneskerettigheter, styrte ordet godt, slik at alle saker ble belyst fra ulike vinkler.

Gymsalen på Greåker var fylt opp av elever som stilte kloke spørsmål. Det ligger an til å bli et godt skolevalg i år!

Klikk for stort bildeAria og Jenny, som tar programfaget Politikk og menneskerettigheter, styrte debatten med en profesjonell hånd

Hørt under debatten:

Rødt: «Politikk er litt som kroppen: Hjertet ligger på venstre side, blindtarmen ligger på høyre.

FrP: «Himmelen er blå og helvete er rødt»

Sp: «Hvorfor sveve i det blå når du kan elske i det grønne?»

SV: «Eksamen er som å få en snap fra en ukjent mann. Du vet ikke hva du møter, men det kommer til å bli jævlig»

Arbeiderpartiet: «Om du er svart, hvit, gul, brun, blå eller oransje, tror på Gud, Allah eller bare veldig mye på deg sjøl, skal alle ha de samme rettighetene»