Are you master of your own life?

Med dette som utgangspunkt diskuterte, spilte og filosoferte Vg1 studiespesialisering seg gjennom en full skoledag i engelsk.

Elevene har deltatt aktivt i fem forskjellige workshops gjennom en hel dag:

1. The roles we play
  2. China's social credit system
  3. Artificial Intelligence
  4. Virtual Reality
  5. Big Data and Big Brother
Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Sammen med engelsklærer Ida Brenne-Lerkerød har de reflektert over de ulike rollene de spiller i løpet av en dag. Det var en hel del!

Klikk for stort bildeMed Camilla Eilertsen og Lena Brennand har elevene sett på konsekvensene av Big Data og Big Brother. Hvem ser deg og hva vet de egentlig?

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Med Nora Killi Sandberg fikk de oppleve grensene for Virtual Reality gjennom VR-briller.

Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Sammen med Christelle Roubelat fikk de en bedre forståelse for hva China’s Social Credit system er – et system hvor innbyggerne skal rate hverandre ut fra økonomiske og sosiale faktorer.

Variert og lærerikt

I etterkant av fagdagen skal elevene organisere den nye kunnskapen sin i en egen tekst.

- Elevene synes de lærte veldig mye på kort tid. De var glade for en dag med mange overraskelser og mye variasjon, forteller språklærer Christelle.