Parkeringsplassen er stengt 1

Parkeringsplassen på Greåker vgs. er stengt lørdag 13. april på grunn av vedlikehold. Det vil ikke være mulig å parkere på noen av plassene.

13 elever fra Lycee Theas besøkte Greåker den første uken i april

Forrige uke var våre elever som har fransk I og II vertskap for 13 franske elever fra Lycee Theas. De fikk en smakebit av norsk skole og vennskap ble skapt for livet.

F

I norskundervisningen har 2STUB fordypet seg i universet til Minja og de andre ungdommene i «Kaoshjerte». I går bokbadet de forfatter Lise Forfang Grimnes, noe som ga henne nye perspektiver på boka.

F

Kantineutvalget har behandlet alle forslagene som kom inn til nytt skolefrokosttilbud og kåret tre vinnere av frokostkonkurransen.

Besøk på avdeling for informasjonsteknologi 6 1

IT-elevene boltret seg i ny teknologi da de besøkte MakerSpace og IT-linja på Høyskolen i Østfold (HiØ).

Illustrasjonsbilde vaksinasjon 1

Er du Vg2-elev og venter på ny tid for å få satt vaksinen mot smittsom hjernehinnebetennelse? Da har du ny mulighet onsdag 27. mars.

IMG_3594

Arrangementet er et samarbeid mellom Borg vgs, Greåker vgs, Kalnes vgs, St. Olav vgs, Trygg trafikk og politiet. Det er kun elever fra VG3 klassene som skal delta i dette opplegget.

papirogblyant_iStock_1000

Hvert år får flere ungdommer i Norge smittsom hjernehinnebetennelse som, i verste fall, kan være dødelig og gi varige mén. Vår skole skal være med i en undersøkelse i regi av Folkehelseinstituttet om Norsk Ungdoms Sårbarhet for Smittsom hjernehinnebetennelse, kalt NUSS-studien.

Gjennom ungdataundersøkelsen har ungdom mulighet til  fortelle lokale politikere og myndigheter hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø

Alle elever i Østfold fylkeskommune inviteres til å delta i Ungdataundersøkelsen. På Greåker gjennomføres undersøkelsen klassevis, primært i uke 6-7.

De medisinske fysikerne Helene Heier-Baardson og Monica Siksjø gjestet fysikkelevene onsdag 16

De medisinske fysikerne Helene Heier-Baardson og Monica Siksjø viste fysikkelevene hvordan de kan diagnostisere og behandle pasienter.