3MUSA 1

Torsdag 20. juni var det tradisjonell avslutningsseremoni for de rundt 250 avgangselevene våre på Vg3, med taler og prisutdeling.

På 3MUSA sin klassekonsert strålte elevene på scenen og delte av sin musikkglede

De dyktige elevene i 3MUSA og 1MDDA har på slutten av skoleåret hatt hver sin klassekonsert. Vi har samlet et knippe fine bilder fra konsertene.

1HSFE på D-046 1

Gjennom hele skoleåret har renholdspersonalet merket seg hvilke klasserom som er renest og ryddigst. Nå er sju rom utropt som vinnere – og premien er pizza og brus!

Demokratikonferansen 1 1

Hva betyr sosiale medier for demokratiet? Og hvor går egentlig grensa for ytringsfriheten? Dette og mer ble diskutert på elevenes egen demokratikonferanse på Litteraturhuset.

Avslutning for avgangselever 1

Torsdag 20. juni klokken 18.00 ønsker vi alle avgangselever og deres foresatte velkommen til skoleavslutning.

I Ole og de tre nøklene møtte barna June Halvorsen som rev, Viktor Gustavsen som løve og Solveig Eriksen Skjerden som aprekatt

Mandag 6. mai inviterte første klasse på musikklinja til barneteaterfestival, og de fem ulike forestillingene begeistret både små og store.

Illustrasjonsbilde, databruk i skolen 1

Elevene og lærerne i 2STUE skal i løpet av mai delta i et forskningsprosjekt om IKT i skolen.

Illustrasjonsbilde barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse 1

Fra høsten 2019 tilbyr vi utdanningsprogrammet barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse.

Veileder i elevtjenesten Shem Feka, Julia Stensnes-Martini, Maria da Silva og rektor Kristin Danielsen 1

Tirsdag 23. april ble Julia Evelin Stensnes-Martini valgt til ny elevrådsleder for skoleåret 2019/2020.

Illustrasjonsbilde: Byggfag 1

Byggfag tar på seg nye byggeoppdrag i skoleåret 2019/2020. Søknadsfrist 1. juni.