Elever og ansatte på Greåker er med i norgesmesterskapet i klima. Konkurransen ble sparket i gang med aktiviteter i kantina 21. januar.   

Privatistweb er nå åpnet og fristen for å melde seg opp til eksamen er 1. februar.

  


Vi minner om at det er vanlig skoledag mandag 6. januar. Velkommen tilbake!

    

Hvert år deltar en rekke elever i ulike olympiader innen realfagene. I år har rekordmange Greåkerelever vært med og resultatene er imponerende!   

Det planlegges ny hinderløype, frisbeegolfbane og klatrevegg i skolegården etter at Greåker fikk tildelt nesten 720 000 kroner i støtte.   

Vi har ledig et 25 % vikariat i matematikk og et 50 % vikariat innen IKT-fag og matematikk. Søknadsfrister 6. januar og 19. januar 2020. 

Onsdag 11. desember besøkte elevene i programfaget Politikk og menneskerettigheter Stortinget og fikk oppleve den politiske debatten rundt konverteringsterapi på nært hold.   

Med dette som utgangspunkt diskuterte, spilte og filosoferte Vg1 studiespesialisering seg gjennom en full skoledag i engelsk.
  

 

«Kva vil du seia til ordføraren?» Sunniva Dahlstrøm i 1STUF besvarte dette spørsmålet så godt at det ga henne førsteplass i en nasjonal skrivekonkurranse utlyst av Framtida.no.

  

Onsdag 20. november la førsteklassingene på science frem resultatene av forskningsprosjektene sine i en høytidelig disputas med opponenter.