Folkehelseinstituttet har laget en trafikklysmodell med grønt, gult og rødt nivå som viser hvilke smitteverntiltak barnehager og skoler skal følge. Vi er nå på gult nivå.     

17. og 18. juni inviterer vi Vg3-elevene til klassevise vitnemålsutdelinger i gymsalen. 

 

 

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og i juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av tidligere skolearbeid innen 1. juni. 

  

Vi ber alle eksamenskandidater, sensorer og eksamensvakter om å sette seg inn i tiltakene for smittevern før de møter opp til eksamen.    

Den store lærerjakten er i gang! Til neste skoleår trenger vi nye, dyktige og engasjerte lærere på Greåker som vil realisere visjonen Glede i læring.   

Det vil være noen fra elevtjenesten på skolen hver dag, men ikke alle vil være der samtidig. Vi oppfordrer deg derfor til å kontakt med den du ønsker å snakke med og avtale et møte på forhånd.   

Torsdag 30. april ble en veldig annerledes skoledag for Sigurd Lie Søvold i 2. klasse på musikklinja. Midt i en digital skoletime ble han oppringt av DNB avdeling Sarpsborg. De kunne fortelle at han har fått innvilget hele søknaden sin på 793 000 kroner til nye musikkinstrumenter til musikklinja.   

Tenåringer holder hender oppe på hverandre

Russens hovedstyre for gamle Østfold har planene klare for en koronavennlig, inkluderende og morsom russefeiring. De har også utarbeidet 80 koronavennlige russeknuter.   

Vi har lagt bak oss tre uker med digital undervisning og påsken står for døren. Rektor Kristin Danielsen har en spesiell takk til deg som er elev.   

Rådgiverne Hanne og Silje har laget en steg-for-steg guide i hvordan søke høyere utdanning via Samordna opptak. Husk at søknadsfristen er 15. april!