Lytt til teksten

Klage på skriftlig eksamenskarakter

bøker.jpg

16.06.2017  Kent Wilhelm Eriksen

Her finner du informasjon om fremgangsmåte for klage på skriftlig eksamenskarakter.

Nå må elevene selv søke om skoleskyss

buss_421.jpg

05.05.2017  Kent Wilhelm Eriksen

Nytt fra skoleåret 2017/18, er at alle elever i videregående skole, både gamle og nye, selv må søke om skoleskyss.

På konsert med No. 4 i G-auditoriet

No 4 lite.jpg

06.04.2017  Kent Wilhelm Eriksen

Det er gøy å gå på konsert og denne gang var det elever fra vg1 på studiespesialisering, helse- og oppvekst og byggfag som var invitert i regi av Den kulturelle skolesekken.

Greåkerrussens revy

G logo.jpg

17.03.2017  Kent Wilhelm Eriksen

Neste uke skal Greåkerrussen sette opp revy på City scene i Fredrikstad.

UngData 2017 - informasjon til elevene og foresatte

Farge fiks G.jpg

03.03.2017  Kent Wilhelm Eriksen

På oppdrag fra Sarpsborg kommune gjennomfører forskningsinstituttet NOVA ved Høgskolen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region øst (KoRus Øst) i disse dager en kartlegging av viktige sider ved ungdoms livsstil og levekår i kommunen.

Skolemesterskap 2017 - tømrerfaget

skolemesterskap lite.jpg

14.02.2017  Kent Wilhelm Eriksen

For første gang har byggfag på Greåker arrangert skolemesterskap. Skolemesterskap skal alle skolen i Østfold ha.

Fremtidig arbeidsplass

3 Lite.jpg

08.02.2017  Kent Wilhelm Eriksen

Elever på Helseservice vg2 har jobbet iherdig med ett prosjekt som har strukket seg over 3 uker. Elevene har bygget sin «fremtidig arbeidsplass» på apotek/ tannlegekontor/ Legekontor.

Vandrekonsert 15 og 16 februar

musikk.jpg

02.02.2017  Kent Wilhelm Eriksen

Musikklinja ved Greåker vgs, ønsker deg velkommen til vandrekonsert med fokus på kontraster!

Europalinjas prosjekt «På flukt»

På flukt lite 4.jpg

23.01.2017  Kent Wilhelm Eriksen

I følge FN er over 65 millioner mennesker på flukt i verden i dag, og bilder av desperate mennesker i skrøpelige båter på vei over Middelhavet mot et håp om fred og frihet, spres nærmest daglig i media. Den verste flyktningkrisen siden andre verdenskrig, har situasjonen blitt kalt. Temaet for Europalinjas temauke 16.-20. januar kunne derfor knapt vært mer aktuelt. I prosjektet «På flukt» ble timeplanen løst opp i flere fag og elevene i 1STUG, 2STUG og 3STUA jobbet i grupper med ulike temaer og problemstillinger. Målet var å skaffe seg innsikt og kunnskap om hva det vil si å være på flukt.