Lytt til teksten

velkommen.jpg

Skolens egen venteliste

21.07.2015

Vedlagt følger et skjema du må fylle ut dersom du ønsker å stå på venteliste på Greåker videregående skole. Det tas først inn elever fra denne ventelisten når ventelisten fra Østfold fylkeskommune er borte.

sommerlite.jpg

God sommer

30.06.2015

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en lang, god sommerferie!  Greåker vgs har igjen flotte resultater og mye å glede seg over ved skoleårets slutt. Vi planlegger nå mange spennende aktiviteter som skal skape glede i læring. Les mer om når du starter

mennesketyper1.jpg

Vi søker norsklærer

22.06.2015

Vi har ledig vikariat i 100% stilling. Det er behov for lektor/adjunkt med kompetanse innen norsk og samfunnsfag.

Søknadsfrist er 7. august 2015, og tiltredelse er snarest.

rina_liten.jpg

Rina gjorde det igjen

21.06.2015

For tre år siden skrev Fredrikstad Blad om Rina Sylanaj (18) som gikk ut av ungdomsskolen med 14 av 16 mulige seksere. Nå har hun gått ut av Greåker videregående og Sciencelinja med 25 av 26 mulige seksere.

Skoleavslutning lite.jpg

Avskjed med årets 3.klasser

18.06.2015

Onsdag 17. juni var tiden kommet til å si farvel til tredjeklasseelevene ved skolen. Det var med andre ord tid for å takke for fine år sammen og ønske lykke til med fremtiden og voksenlivet!

Sommeravslutning lite.jpg

Sommeravslutninger på Greåker vgs juni 2015

11.06.2015

Velkommen til årets sommeravslutninger  på Greåker vgs!

Elevmentor lite2.jpg

Drømmeskolen 2015/16

10.06.2015

Engasjerte elevmentorer på sitt første oppdrag – Opplæring  på Solhytta 8.juni

Bernt-Torp.JPG

Trivsel og glede med komiker Bernt Torp

10.06.2015

Ca. 200 av våre elever var i dag så heldige at de fikk være med på et «talkshow» om trivsel og glede av komiker Bernt Torp.

HEA 5.jpg

Ut på tur

08.06.2015

Fredag 5.5. startet Greåker videregående skole og Dagavdelingen ved Glemmen sykehjem samarbeidsprosjektet «Ut på tur». Sykehjemmet tar imot praksiselever fra helsearbeiderfag gjennom skoleåret.

Barneteaterfestival liten.jpg

Barneteaterfestival

01.06.2015

Så kom de 500 barnehagebarna til musikklinjas barneteaterfestival, og 1MDDA bød på skumle, rare, morsomme og spennende historier, der alle ble snille og gode venner til slutt...... for det lønner seg.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket