Lytt til teksten
a a a

Facebook oppadlaerer-204-77.jpg Helsefremmende skoler.jpg Drømmeskolen final.png

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Lise Forfang Grimnes.jpg

Greåkerelever stjal showet på prisfest

25.04.2016

Sarpsborg scene var pyntet til fest under utdelingen av Østfoldungdommens kritikerpris.

pennoglinjal.jpg

Ledig stilling i matematikk

19.04.2016

Vil du være med på å skape et læringsmiljø bygget på glede i læring? Vi søker en engasjert person som er interessert i å bidra til vår realfagssatsning.

thor2_liten.jpg

Sciencelinja vant Thor Heyerdal Instituttets stipend

15.04.2016

Går du på videregående skole og vil bidra i Thor Heyerdahls fotspor, leste ungdommen på sciencelinja på nettet. Så tikket meldingen inn: «Vi ved Thor Heyerdahl Instituttet er stolte av å meddele at dere har vunnet 1.plass i tildelningen av Thor Heyerdahl-stipendet for 2016».

Pensel og penn lite.jpg

Pensel og penn

14.04.2016

Pensel og penn – bokgave til skolen i forbindelse med tusenårsjubileet!

Hedvig lite.jpg

Hedvig Mollestad trio med konsert i Blackbox

14.04.2016

Full trøkk og topp stemning da Hedvig Mollestad trio gjestet skolen i regi av Den kulturelle skolesekken.

Greaker+G.jpg

Foreldremøte Vg3

13.04.2016

Foreldremøte Vg3 Studiespesialisering, Science, Musikk og Påbygg
Vi inviterer foresatte til foreldremøte på Greåker videregående skole
Tirsdag 19. april, kl 1830
Møtet holdes i gymsalen, adkomst via hovedinngangen.

vislårring.jpg

La Greåker leve!

13.04.2016

Tirsdag 12.4 viste elever, lærere og alle andre ansatte ekte Greåkerengasjement. Etter at det ble kjent at skolen vurderes solgt, har støtten til Greåker vært massiv. Protestene mot planene har kommet fra nåværende og tidligere elever, foreldre, ansatte og andre Greåkervenner. Tirsdag slo vi ring rundt skolen vår for å vise at vi står sammen i ønsket om å LA GREÅKER LEVE!

Lysbilde1.JPG

Elevrådet kaller inn til pressekonferanse

11.04.2016

Elevrådet ved Greåker vgs kaller i samarbeid med fagforeningene på Greåker inn til pressekonferanse i forbindelse med trusselen om nedleggelse. Vi slår ring om Greåker, og krever at vår stemme blir hørt av politikere og byråkrater.

Lysbilde21.JPG

#Vi slår ring om Greåker

09.04.2016

Engasjement og kreativitet er viktig for Greåker og nå har vi læringsplakatene klare til arrangementet #vi slår ring om Greåker.

klem_liten.jpg

Ledig stilling som lektor/adjunkt i norsk, tysk, markedsføring og samfunnsfag

04.04.2016

Vil du være med på å skape et læringsmiljø bygget på glede i læring?

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket