Lytt til teksten

mentor_liten.jpg

Suksessen med Speed-dating

17.09.2014

Å skape gode relasjoner mellom elever og mentorbedrift er en av suksesskriteriene for en ungdomsbedrift. Med suksess i tankene inviterte vi derfor lokalt næringsliv inn til speed-dating mellom skole og bedrift mandag 15. september.

Den store gitarboka.jpg

Den store gitarboka

15.09.2014

Lang og solid erfaring mellom to permer!

hessdalen_liten.jpg

Forskningcamp på sciencelinja

11.09.2014

Syre i låra, svett superundertøy, gåsehud fra topp til tå og pulvermat i fjellvann er noe av det scienceelevene på vg2 kan forberede seg på. De skal nemlig være med på forskningstur til Hessdalen der de skal levd i telt og spise pulvermat ei uke. Og på toppen av det hele får de mange arbeidsoppgaver og mye lekser.

fransk_liten.jpg

Glede i franske gloser

09.09.2014

Kanskje vet jeg ikke nøyaktig hvilke verb man bøyde i fransktimen i dag, men i alle fall var det grammatikk og bøying av verb som stod på timeplanen. -Åååhhh tenker du kanskje, og får flash back til tidligere språkopplæring. Kanskje farer det ord som drilling, pugging og regler over netthinna! Men det kan jeg raskt avsløre at nå må du tenke om. For i franskundervisningen på Greåker skjer det mye spennende.

FS_liten.jpg

Europeisk kultur på timeplan på Europalinja

08.09.2014

Franskmannen Dr Dupont er en sagnomsust og høyt respektert foredragsholder innen globale trender. På mandag fikk alle vg1 klassene på studiespez oppleve trendforskeren fra det internasjonale multinasjonale selskapet Global Trends.

Elevmentor- 1MDDA.jpg

Drømmeskoleprosjektet - Musikk Dans og Drama

08.09.2014

Alle 1MDDA elevene og kontaktlærerne jobbet intenst i 3 timer med Drømmeklasse1  for å konkretisere tiltakene som skaper et godt klassemiljø.  Elevmentorene var selvsagt tilstede og bidro sterkt i gjennomføringen av denne prosessen.

simon_liten.jpg

Simon forserer fag på Universitetet

02.09.2014

Som første elev i Østfold forserer Simon Foldvik matematikkfaget ved Universitetet i Oslo. Det gjør han mens han går på Sciencelinja på Greåker. Og i år er det rekordmange elever som tar MAT1100U på UiO. Dermed får han en unik mulighet til å bygge nettverk med elever fra Oslo og Akserhus som også digger matematikk.

JoR_liten.jpg

Tallenes magiske verden

01.09.2014

Matematikk og statistikk er hjørnesteiner i den voldsomme medisinske utviklingen vi nå står midt oppe i, fortalte Jo Røislien til realistene på science og stusp på Harde Fakta mandag 1. september.

ungdom15.jpg

Leksehjelp på stusp og science

29.08.2014

Trenger du hjelp til lekser eller skal kanskje forberede deg ekstra godt til en prøve? Ja da, kan vi friste med leksehjelp i både matematikk, engelsk, samfunnsfag og norsk og mye annet.

frukt.jpg

5 om dagen

29.08.2014

Hver eneste dag setter vi ut gratis frukt på fruktstasjonene våre rundt på skolen. Vi er en helsefremmende skole og du vet jo at frukt og grønt skal du ha 5 om dagen.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket