Lytt til teksten

Drømmer.JPG

Vårkonsert

19.05.2015

Musikklinja innbyr til vårkonsert med musikklinja på Greåker vgs, 21. mai KL 19.00 i Glemmen Kirke i Fredrikstad.

europa_liten.jpg

I Oslo med Europalinja

14.05.2015

Europalinja har vært på vandring i Oslo og her kan du lese og se hvordan Martin og Charlotte oppsummerer Europalinjas multikulturelle tur til hovedstaden.

Greaker G.jpg

Informasjon om innsamling av lærebøker og PC og erstatningsansvar ved manglende innlevering

13.05.2015

Ved skolestart fikk elevene på alle klassetrinn låne alle lærebøkene som stod på boklista.

blyanter.jpg

Trekk til eksamen

13.05.2015

Trekket til eksamen er utført. Her finner du oversikten over de som har kommet opp!

Skolen før og nå.jpg

Skolen før og nå. Torsdag 7/5

08.05.2015

Greåker videregående skoles ungdomsbedrift «Aktiv onsdag» på Helse- og Oppvekstfag inviterte torsdag 7/5 brukere av dagsentrene i Sarpsborg kommune til en spesiell skoledag.

bio_liten.jpg

SeaKing inn i biologifaget

05.05.2015

I dag fikk biologielevene i 3. klasse besøk av spesialist i anestesiologi Eirik Franer og med seg hadde han en kasuistikk «fra virkeligheten». Elevene fikk bli med på en hans hverdag som lege i redningshelikoptet Sea King, men de ble også satt på praktisk arbeid med problemstillinger fra luftambulanselegens hverdag og virkelighet.

Anniken lite.jpg

Valg av Elevrådsleder og OD leder for skoleåret 2015/16

05.05.2015

Tillitsvalgte fra alle klassene var invitert til å velge ny Elevrådsleder og OD  leder for skoleåret 2015/16.

klassen_liten.jpg

Origo UB til NM

28.04.2015

NM for Ungdomsbedrifter 2015 avholdes på Norges Varemesse 29.-30. april. På NM møtes de beste ungdomsbedriftene fra hele landet for å konkurrere, og midt blant de beste finner vi Origo UB fra Sciencelinja her på Greåker.

Den kulturelle skolesekken 1.jpg

Forfatterbesøk av Bjarte Breiteig

28.04.2015

I forbindelse med «Den kulturelle skolesekken» fikk alle elevene i 1. klasse STUSP og Science besøk av forfatteren Bjarte Breiteig.

Jenny Marie Nordheim.jpg

Prisfest for Østfoldungdommens kritikerpris

21.04.2015

Det var feststemning i salen og duket for litteratur og ung kultur under utdelingen av Østfoldungdommens kritikerpris 2014 onsdag 15. April.  Østfoldungdommens kritikerpris inngår i U festival og utdelingen markerte åpningen av festivalen.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket