Lytt til teksten

Facebook Fronter.jpg oppadlaerer-204-77.jpg

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Kritikk lite.jpg

Nytt leseår er i gang for Østfoldungdommens kritikerpris!

23.10.2014

Årets kritikerklasse er 1STUC med norsklærer Norunn Ottersen Seip.

volleyball.jpg

Skolelag i Volleyball

23.10.2014

Er du interessert i å delta på skolens volleyball lag? Møt opp på Rom C132 kl. 11.30 Fredag 24.10.2014.

Tømrer.jpg

Besøk til BA og TAF/YSK 22. oktober.

23.10.2014

Rådgivere fra 5 ungdomsskoler i Sarpsborg besøkte oss samtidig som elever fra disse skolene var her under kursdagen i faget utdanningsvalg.

Trommer liten.jpg

Perkusjonsverksted

22.10.2014

Musikklinja var så heldig å få besøk av perkusjonist Helge Norbakken denne uken.

bat_liten.jpg

Feltforskning for Biologi2 på NyVigra

18.10.2014

Bioligi2-elever har nylig deltatt på et todagers marint feltkurs. Målet var å undersøke abiotiske og biotiske faktorer i det marine økosystemet, systematisere arter og å undre seg over ulike arters levevis og tilpasninger. Det ble en lærerik og sosial ekskursjon. Og på en av dagene måtte de stille på redningsaksjon for en båthavarist. Det var duket for action!

nikola_liten.jpg

Europalinja og ledere for en dag

17.10.2014

Onsdag 15. oktober arrangerte vi på Greåker og Europalinja Leder for en dag. Dermed fikk samtlige 27 elever i 1STUA inntak en virksomhet en hel arbeidsdag og skygge en leder gjennom alle næringslederens gjøremål. Det var med andre ord duket for praktisk læring, og kanskje en mulighet for å sjekke ut hva man skal bli når man blir stor ;D

studiespezz.jpg

En smakebit på studiespezz

16.10.2014

Torsdag hadde vi på studiespesialisering besøk av 40 elever fra ungdomsskolene i Sarpsborg. De fikk en smakebit på hva man kan vente seg de tre neste årene på Greåker vgs. Opplegget for utdanningsvalg har fått svært gode tilbakemeldinger fra elevene selv. Og da er vi godt fornøyd.

geirdag_lite.jpg

Det er kun en Sciencelinje i Norge og den er på Greåker

15.10.2014

I dag har 60 ungdomsskoleelever fra Tindlund, Hafslund, Varteig, Kruseløkka, Grålum og Sandbakken besøkt Sciencelinja. De har vært med på en unik dag, for ikke bare har de besøkt Fylkets eneste Sciencelinje, de har også besøkt Norges eneste Sciencelinje. Dermed har de fått en smakebit på hva man kan vente seg de tre neste årene på Greåker vgs.

DSC_0006 lite.jpg

HO elever på Oslobesøk

15.10.2014

HO elevene på Barne- og ungdomsarbeiderfaget tok turen til Oslo tirsdag 14. oktober. Elevene fikk blant annet oppleve et spennende besøk på Det Internasjonale Barnekunstmuseet!

pb_liten.jpg

Å lykkes på Påbygg

14.10.2014

Du må kunne forestille deg hvordan ting kan bli for å kunne gjøre dem. Et ønsket resultat er jo absolutt en flott drøm å starte med! Så for å bli en god student lot vi elevene på påbygg få møte drømmestudenten, slik at man kunne få sette seg noen mål. Etterpå var det besøk fra en rekke foredragsholdere, som kunne fortelle om sine karrierevalg og yrkeserfaringer.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket