Lytt til teksten
a a a

Facebook oppadlaerer-204-77.jpg Helsefremmende skoler.jpg Drømmeskolen final.png

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Helsefremmende skole2.jpg

Friminuttsaktiviteter

Her er årets friminuttsaktiviteter

Greaker G.jpg

PowerPointen fra foreldremøtet 24 august

Her finner du PowerPointen fra foreldremøtet 24 august!

Greaker G.jpg

Stilling ledig

24.08.2016

ID 1920 -Undervisningsstilling i tysk

Helsefremmende skole2.jpg

Treningstilbud for elever og ansatte

19.08.2016

Her finner du årets treningstilbud for elever og ansatte!

pennoglinjal.jpg

Skolestart 2016

12.08.2016

Vi ønsker nye og tidligere elever velkommen til skolestart. Her finner dere oppmøtetid og -sted for de ulike programområdene.

Vel møtt!

velkommen.jpg

Skolens egen venteliste

08.08.2016

Vedlagt følger et skjema du må fylle ut dersom du ønsker å stå på venteliste på Greåker videregående skole. Det tas først inn elever fra denne ventelisten når ventelisten fra Østfold fylkeskommune er borte.

bokspiral.jpg

Starter du på påbygg i år?

04.08.2016

Er du en av de 120 ungdommer som skal starte på påbygg nå den 18. august på Greåker? Ja, da bør du lese videre. Du skal nemlig velge programfag til valg innen mandag 15. august. Her gir vi deg noen råd.

Lenke til fagvalgskjemaet er i bunnen av artikkelen.

Vekst_logo_hvit.jpg

Til vg1 - Studiespesialisering

04.08.2016

08.08.16 sender skolen ut brev til alle vg1-elevene (Se vedlegg). Der henvises det til informasjon om fagvalg i denne nyheten.

Les også om Europalinja før du svarer på valgskjemaet!

Lenke til valgskjema finnes nederst i artikkelen.

sommerlite.jpg

God sommer og velkommen tilbake alle greåkervenner

27.06.2016

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en lang, god sommerferie!  Greåker vgs har igjen flotte resultater og mye å glede seg over ved skoleårets slutt. Vi planlegger nå mange spennende aktiviteter som skal skape glede i læring.

sommer_liten.jpg

Sommeravslutning for vg1 og vg2

17.06.2016

Fredag 17. juni var det tid for sommeravslutning for vg1 og vg2. Det var taler, super-elev-skjorter, stipender og mange musikkinnslag. En tradisjonell sommeravslutning med andre ord.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordens- og fraværsreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket