Lytt til teksten

barbie_liten.jpg

Barbie Diving

29.10.2014

Mandag var det Barbie Games i matematikkfaget på studiespesialisering vg2 og 2P. Og ikke nok med det så var det lagt opp til konkurranse mellom kjønnene. Vi tok naturligvis en titt innom for å se hva som skjedde.

it_liten.jpg

Halloween i it-verden

28.10.2014

Når du hører ordet halloween tenker du kanskje ofte på skumle eller makabre element, som hekser, skjelett eller flaggermus? Men elevene i programfaget ikt ble utfordret til å lage sitt selvportrett om til et halloween-bilde.

politi lite.jpg

Karrieretime

28.10.2014

I dag var rundt 60 elever samlet til en vellykket karrieretime på G-auditoriet.

sjakk liten.jpg

Sjakk og Backgammon

28.10.2014

Har du lyst til å spille Sjakk eller Backgammon i friminuttene?
Biblioteket låner ut spill mot at du leverer skolekortet ditt i pant.

Mobbing lite.jpg

Antimobbeshow

27.10.2014

Som et ledd i arbeidet med å styrke det psykososiale læringsmiljøet og forebygge mobbing,  arrangerte Elevtjenesten i samarbeid med Elev- og Mobbeombud i Østfold, et antimobbeshow for alle elevene på Greåker VGS.

Kritikk lite.jpg

Nytt leseår er i gang for Østfoldungdommens kritikerpris!

23.10.2014

Årets kritikerklasse er 1STUC med norsklærer Norunn Ottersen Seip.

volleyball.jpg

Skolelag i Volleyball

23.10.2014

Er du interessert i å delta på skolens volleyball lag? Møt opp på Rom C132 kl. 11.30 Fredag 24.10.2014.

Tømrer.jpg

Besøk til BA og TAF/YSK 22. oktober.

23.10.2014

Rådgivere fra 5 ungdomsskoler i Sarpsborg besøkte oss samtidig som elever fra disse skolene var her under kursdagen i faget utdanningsvalg.

Trommer liten.jpg

Perkusjonsverksted

22.10.2014

Musikklinja var så heldig å få besøk av perkusjonist Helge Norbakken denne uken.

bat_liten.jpg

Feltforskning for Biologi2 på NyVigra

18.10.2014

Bioligi2-elever har nylig deltatt på et todagers marint feltkurs. Målet var å undersøke abiotiske og biotiske faktorer i det marine økosystemet, systematisere arter og å undre seg over ulike arters levevis og tilpasninger. Det ble en lærerik og sosial ekskursjon. Og på en av dagene måtte de stille på redningsaksjon for en båthavarist. Det var duket for action!

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket