Lytt til teksten
a a a

Facebook oppadlaerer-204-77.jpg Helsefremmende skoler.jpg Drømmeskolen final.png Nullmobbing.jpg

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
skolemesterskap lite.jpg

Skolemesterskap 2017 - tømrerfaget

14.02.2017

For første gang har byggfag på Greåker arrangert skolemesterskap. Skolemesterskap skal alle skolen i Østfold ha.

3 Lite.jpg

Fremtidig arbeidsplass

08.02.2017

Elever på Helseservice vg2 har jobbet iherdig med ett prosjekt som har strukket seg over 3 uker. Elevene har bygget sin «fremtidig arbeidsplass» på apotek/ tannlegekontor/ Legekontor.

musikk.jpg

Vandrekonsert 15 og 16 februar

02.02.2017

Musikklinja ved Greåker vgs, ønsker deg velkommen til vandrekonsert med fokus på kontraster!

På flukt lite 4.jpg

Europalinjas prosjekt «På flukt»

23.01.2017

I følge FN er over 65 millioner mennesker på flukt i verden i dag, og bilder av desperate mennesker i skrøpelige båter på vei over Middelhavet mot et håp om fred og frihet, spres nærmest daglig i media. Den verste flyktningkrisen siden andre verdenskrig, har situasjonen blitt kalt. Temaet for Europalinjas temauke 16.-20. januar kunne derfor knapt vært mer aktuelt. I prosjektet «På flukt» ble timeplanen løst opp i flere fag og elevene i 1STUG, 2STUG og 3STUA jobbet i grupper med ulike temaer og problemstillinger. Målet var å skaffe seg innsikt og kunnskap om hva det vil si å være på flukt.

Greaker G.jpg

Vinnere av OD lotteriet

07.12.2016

Vi gratulerer vinnerne med premiene.

jonas lite.jpg

Hvem skal framsnakke yrkesfagene

02.12.2016

Hvem skal bygge landet i framtiden? Ved Greåker videregående skole ble bredden i yrkesfagene vist fram tirsdag. Ap-leder Jonas Gahr Støre fullroser tiltaket.

thomas_liten.jpg

DNA, slim og robotter på Forskerdagen

15.11.2016

Tirsdag 15. november var det røyk, ild og flammer i skjønn forening med DNA, friksjon, radiobiler ogkjemiforsøk. Da hadde nemlig samtlige realfagselever på skolen tatt med seg realfagslærerne sine rundt på skolens mange realfagsrom, og det var tid for mega-mye eksperimenter og forsøk i alle tenkelige former på årets Forsker- og realfagsdag.

EYP5 lite.jpg

Delegater ved det Europeiske ungdomsparlamentets nasjonale sesjon

28.09.2016

Dina Braunstein, Henriette Maugsten, Safia Simpson og Mats Klausen har representert Greåker ved Det europeiske ungdomsparlamentets nasjonale sesjon. Denne ble gjennomført tre intense dager i Oslo.

Pressreader3.jpg

Pressreader

06.09.2016

Nå kan alle laste ned tusenvis av digitale aviser og magasiner fra hele verden når du er på skolen – og ta dem med hjem

Helsefremmende skole2.jpg

Friminuttsaktiviteter

Her er årets friminuttsaktiviteter

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/yrkesfag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordens- og fraværsreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket