Lytt til teksten

big_liten.jpg

Store data, store muligheter

02.02.2016

Big Data gjør for alvor inntog i næringsliv og politikk. Og da snur vi på sciencelinja oss rundt og lager en innovasjonscamp basert på kunnskap rundt Big Data og droner.

Idrettsdag 2016 lite.jpg

Idrettsdag 2016

28.01.2016

Tirsdag 26. gjennomførte vi nok en aktivitetsdag i Kongstenhallen og nok et helsefremmende tiltak.

Overgangen til vgs10.jpg

Samarbeid om overgangen mellom ungdomsskole og vgs

21.01.2016

Hvordan jobber norsklærere i ungdomsskolen for at elevene deres skal bli gode til å uttrykke seg både skriftlig og muntlig? Hva forventer norsklærere i videregående at elevene deres skal ha lært før de starter opp i VG1?

VG3 lite.jpg

Flerfaglig Vg3 i skole har startet

20.01.2016

Mandag 18.1.16 hadde elevene på Flerfaglig Vg3 i skole sin første dag.
Det er 30 ungdommer fordelt på 11 ulike fag som er i gang med sitt siste skoleår.
Målet er fagprøve og å bli eier av et fagbrev i 2017.

Tom B lite.jpg

Tom Brahde Knutsen er rektor

16.01.2016

Tom Brahde Knutsen er konstituert rektor og fortsetter arven fra Alf Andersen. Greåker vil fortsatt være skolen som møter deg i døra og arbeider for glede i læring.

grot_liten.jpg

Grøt hver morgen

16.01.2016

Greåker vgs er en helsefremmende skole og helsekoordinator Unni Bay serverer havregrøt hver morgen fra kl 0730 til 0800. Nå kan du få en ekstra god start på dagen før du tar fatt på glede i læring.

frukt.jpg

5 om dagen

16.01.2016

Hver eneste dag setter vi ut gratis frukt på fruktstasjonene våre rundt på skolen. Vi er en helsefremmende skole og du vet jo at frukt og grønt skal du ha 5 om dagen.

middel_liten.jpg

Middelalderfestival

14.01.2016

Onsdag 15. januar kunne du rundt om på skolen treffe på både en munk, en viking, en ridder eller ei jomfru i nød. Hva er det som skjer nå, tenker du nok! På Greåker var det duket for å skru klokka flere hundre år tilbake. Middelalderfestival var nemlig på timeplan.

markering3.jpg

Best i Østfold i Kjemiolympiadene

05.01.2016

Ikke bare har skolen hele 3 elever videre i neste runde i Kjemiolympiaden, men Herman Berget ble også kåret til fylkets beste kjemideltaker. Dette ble naturligvis markert på juleavslutningen.

markering4_liten.jpg

Biologi-OL

05.01.2016

Hele 5 elever fra Greåker kvalifiserte seg til andre runde av Biologi-OL. De 5 elevene ble naturligvis markert på skoleavslutningen.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket