Lytt til teksten
a a a

Facebook oppadlaerer-204-77.jpg Helsefremmende skoler.jpg Drømmeskolen final.png Nullmobbing.jpg

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
jonas lite.jpg

Hvem skal framsnakke yrkesfagene

02.12.2016

Hvem skal bygge landet i framtiden? Ved Greåker videregående skole ble bredden i yrkesfagene vist fram tirsdag. Ap-leder Jonas Gahr Støre fullroser tiltaket.

thomas_liten.jpg

DNA, slim og robotter på Forskerdagen

15.11.2016

Tirsdag 15. november var det røyk, ild og flammer i skjønn forening med DNA, friksjon, radiobiler ogkjemiforsøk. Da hadde nemlig samtlige realfagselever på skolen tatt med seg realfagslærerne sine rundt på skolens mange realfagsrom, og det var tid for mega-mye eksperimenter og forsøk i alle tenkelige former på årets Forsker- og realfagsdag.

EYP5 lite.jpg

Delegater ved det Europeiske ungdomsparlamentets nasjonale sesjon

28.09.2016

Dina Braunstein, Henriette Maugsten, Safia Simpson og Mats Klausen har representert Greåker ved Det europeiske ungdomsparlamentets nasjonale sesjon. Denne ble gjennomført tre intense dager i Oslo.

Pressreader3.jpg

Pressreader

06.09.2016

Nå kan alle laste ned tusenvis av digitale aviser og magasiner fra hele verden når du er på skolen – og ta dem med hjem

Helsefremmende skole2.jpg

Friminuttsaktiviteter

Her er årets friminuttsaktiviteter

Greaker G.jpg

PowerPointen fra foreldremøtet 24 august

Her finner du PowerPointen fra foreldremøtet 24 august!

Greaker G.jpg

Stilling ledig

24.08.2016

ID 1920 -Undervisningsstilling i tysk

Helsefremmende skole2.jpg

Treningstilbud for elever og ansatte

19.08.2016

Her finner du årets treningstilbud for elever og ansatte!

pennoglinjal.jpg

Skolestart 2016

12.08.2016

Vi ønsker nye og tidligere elever velkommen til skolestart. Her finner dere oppmøtetid og -sted for de ulike programområdene.

Vel møtt!

velkommen.jpg

Skolens egen venteliste

08.08.2016

Vedlagt følger et skjema du må fylle ut dersom du ønsker å stå på venteliste på Greåker videregående skole. Det tas først inn elever fra denne ventelisten når ventelisten fra Østfold fylkeskommune er borte.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/yrkesfag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordens- og fraværsreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket