Lytt til teksten

Facebook Fronter.jpg oppadlaerer-204-77.jpg

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
blaaungdomshopp.jpg

Vil du gå på Europalinja?

17.07.2014

Har du søkt studiespesialisering på Greåker? Ja, da kan du starte på den internasjonale klasse, vi kaller den Europalinja. Vi sender i disse dager ut brev til deg som har søkt vg1 studiespesialisering med et unikt tilbud. Interessert? Ja, da bør du lese videre.

sommerlite.jpg

God sommer

25.06.2014

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en lang, god sommerferie!  Greåker vgs har igjen flotte resultater og mye å glede seg over ved skoleårets slutt. Vi planlegger nå mange spennende aktiviteter som skal skape glede i læring.

roseliten.jpg

Avskjed med årets 3. klasse

18.06.2014

Onsdag 18. juni var tiden kommet til å si farvel til tredjeklasseelevene ved skolen. Det var med andre ord tid for å takke for fine år sammen og ønske lykke til med fremtiden og voksenlivet!

VM.jpg

Info om Vitnemål og Kompetansebevis

18.06.2014

Onsdag 18. juni deler vi ut testvitnemål og fredag 20. juni får de fleste klasser på yrkesfag utdelt kompetansebevis. Her kan du lese mer om dokumentasjon og hva som skjer videre.

Greaker G.jpg

Klagefrister våren 2014

hjerter2.jpg

Velkommen til avgangsfest 2014

12.06.2014

Vi inviterer elever og foresatte til avgangsfest på Greåker videregående skole onsdag 18.juni kl.18.00

Greaker G.jpg

Fredsfanfare

12.06.2014

Seks elever ved Greåker vgs lager egenkomponert fredsfanfare.

bilde 3.JPG

26 Solokonserter

10.06.2014

3MUSA har holdt 26 solokonserter (også kalt eksamen) på 4 dager. er.

aberdeen_liten.jpg

Finalen for Re-Thinking Energy Comenius prosjekt

07.06.2014

Denne uken var det tid for siste samling i Comenius-prosjektet Re-Thinking Energy i Aberdeen. Vi har hatt stor glede av å samarbeide med skoler i Skottland, Sverige, Nederland og Tyskland. Nå var det tid for mange energikrevende aktiviteter for elevene og siste rapportskriving for lærerne gjennom noen hektiske dager i Aberdeen.

HO og BA hadde førsthjelpsdag 6.6.14

06.06.2014

Vg1 elevene på HO hadde opplæring for en gjeng flinke og motiverte gutter fra BA.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket