Lytt til teksten

Jenny Marie Nordheim.jpg

Prisfest for Østfoldungdommens kritikerpris

21.04.2015

Det var feststemning i salen og duket for litteratur og ung kultur under utdelingen av Østfoldungdommens kritikerpris 2014 onsdag 15. April.  Østfoldungdommens kritikerpris inngår i U festival og utdelingen markerte åpningen av festivalen.

blyanter.jpg

Tidspunkter for prøvehjelp

20.04.2015

Her finner du oversikt over tilbudet vårt om prøvehjelp. Vi minner også om leksehjelp i 4. time på tirsdager.

ungdom21.jpg

Leksehjelp blir til prøvehjelp

20.04.2015

Denne våren har vi i ledelsen på studiespez vært litt misfornøyde med at ikke leksehjelptilbudet vårt har vært smekkfullt. I møtene våre har vi kunnet høre uff og stønn, med påfølgende utsagn som:  «Hvorfor kommer ingen på leksehjelp? Vi har forsøkt – vi har gått rundt og oppfordret elevene til å komme, men ingen dukker opp. Hva skal vi gjøre?…»

St. Antonin NOble Val-2.jpg

Fransk II på klassetur til Montauban i Frankrike

10.04.2015

Prosjekt: Elevutveksling Norge-Frankrike
Et innlegg laget av elever som var med på denne utvekslingen.

nex_liten.jpg

Fantastisk fabrikkbesøk

27.03.2015

Greåker vgs og sciencelinja har inngått partnerskapssamarbeid med kabelprodusenten Nexans i Halden. Dermed får elevene se hvordan ingeniører hver dag bruker matematikk, fysikk, kjemi og biologi i sitt daglige virke.

r_liten.jpg

Russens trafikkdag

27.03.2015

Onsdag hadde RUSSEN «Bare 50»-dagen i regi av Trygg Trafikk. Dette er et tiltak som er laget for at russen skal ferdes tryggere på veiene under russetiden. I fjor, så fikk ikke russen hele dagen til foredrag, noe som vi fikk i år. Denne tiden benyttet vi til å høre på politi, både narko-avdelingen og politiet generelt, Trygg Trafikk, en fra overgrepsmottaket og helsesøster.

Carcassonne lite2.jpg

Prosjekt: Elevutveksling Norge - Frankrike

24.03.2015

Denne uken har 11 elever fra vg1 stusp på Greåker vgs, tatt turen til Monteauban i Frankrike sammen ned sin fransklærer Christelle Roubelat  og Tom Brahde Knutsen.

roger5_liten.jpg

Matematikk er mer enn Harde Fakta

23.03.2015

Informatiker Roger Antonsen høstet spontan applaus for sine sjongleringstriks, men gav også mange elever en øyeåpner for hva matematikk kan brukes til. Antonsen inntok Harde Fakta på Litteraturhuset og i salen satt science- og europaelever fra Greåker.

Glede lite.jpg

Glededagen

20.03.2015

Vi feirer den internasjonale glededagen!

Markeringen av GLEDEDAGEN startet allerede før kl 08.00 da skolens elever og ansatte ble tatt imot med glade smil og overraskelser.

G logo.jpg

Russens trafikkdag

19.03.2015

Onsdag 25. MARS 2015

Dagen arrangeres som et samarbeid mellom russestyret, skolen og Trygg trafikk. Russ fra  Kalnes videregående skole er også invitert til Greåker vgs denne dagen. Det er kun elever fra VG3 klassene som skal delta i dette opplegget.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket