Lytt til teksten

Facebook Fronter.jpg oppadlaerer-204-77.jpg

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
uskole_liten.jpg

Ungdomsskolen har vært på besøk

20.11.2014

Denne uka har vi på studiespesialisering, europalinja og sciencelinja forsøkt å gi ungdomsskoleelever fra både Fredrikstad og Mosseregionen en smakebit på hva man kan vente seg de tre neste årene på Greåker vgs. Opplegget for utdanningsvalg har fått svært gode tilbakemeldinger fra elevene selv. Og da er vi godt fornøyd også.

juletreavboker.jpg

Vi lærer gjennom modellering!

20.11.2014

Å lære gjennom modellering er et godt pedagogisk grep. Det fikk 3. klasse oppleve da de fikk se en særdeles god fremføring av fordypningsemnet i norsk.

verdier.jpg

Selfie på verdiene våre

20.11.2014

Nylig ble elevene på Greåker utfordret på å lage selfier som illustrerer de verdiene vi har på Greåker. Kreativitet, engasjement, likeverd, mot og raushet er noe vi setter høyt på skolen sammen med Glede i læring. Og inn til oss har det strømmet mange flotte bilder, som vi gir deg her.

forsker_liten.jpg

Flammer og røyk på Forskerkvelden

20.11.2014

Onsdag 19. november var det røyk, ild og flammer under scienceshowet på scenen, men også dissekering av høner, blodprøver og kjemiforsøk. Da hadde nemlig samtlige realfagselever på skolen tatt med seg realfagslærerne sine rundt på skolens mange realfagsrom, og det var tid for mega-mye eksperimenter og forsøk i alle tenkelige former på årets Forskerkveld.

mennesketyper1.jpg

ID- 1559- Vikariat for lærer i psykologi, religion, engelsk, historie og samfunsfag

17.11.2014

Greåker videregående skole har ledig stilling innen psykologi, religion, historie, samfunnsfag og engelsk. Søknadsfrist er 25. november 2014, og tiltredelse er snarest eller etter avtale. Mer informasjon om stillingen kan du få ved henvendelse til rektor Alf Andersen eller utdanningsleder Nina Elisabeth Nilsen

mennesketyper.jpg

ID 1560- Vikariat for lærer i matematikk

17.11.2014

Vi har ledig stilling i matematikk. Søknadsfristen er snarest/25. november, og tiltredelse er snarest eller etter avtale. Mer informasjon om stillingen kan du få ved henvendelse til rektor Alf Andersen eller utdanningselder Nina Elisabeth Nilsen på tlf. 69102000.

Roskva leser (2).JPG

Lys levende forfatter på besøk til påbygg

13.11.2014

Onsdag 5. november fikk påbyggelevene besøk av en lys levende forfatter! Roskva Koritzinsky var en av hovedgjestene under Litteraturuka i Sarpsborg og i den forbindelse besøkte hun de videregående skolene

forskerkveld_liten.jpg

Forskerkveld på Greåker onsdag 19. november

13.11.2014

Onsdag 19. november er det Forskerkveld på Greåker. Sett av dagen for å kaste deg inn i realfagenes mystikk og eksperimenter. Det blir disikering av gris, testing av egen blodtype, science-show og mye mye mer.

marco_liten.jpg

Klemmer til mot mobbing

12.11.2014

Onsdag 12. november fikk en fullstappet skolebygning på Greåker vgs høre Marco Elsafadi sin historie. Marco tok oss med på et engasjerende og tankevekkende foredrag om mobbing.

super_liten.jpg

Gode råd om studieteknikk fra superstudent

12.11.2014

Superstudenten Olav Schewe har selv hatt stor suksess på skolebenken, noe han mener skyldes motivasjon og studieteknikk. Vi inviterte han derfor til skolen for å la han få fortelle sine beste tips og råd.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket