Lytt til teksten

mosi_liten.jpg

Verdens største eksperiment

29.09.2014

Sciencelinja var med på en reise inn i det største vitenskapelige eksperiment noensinne bygget. De reiste ikke til Cern og tok del i The Higgs, men til MOSI the Museum of Science and Industry i Manchester der de fikk ta del av CERNs Large Hadron Collider.

språk_liten.jpg

Den store språkdagen

29.09.2014

Fredag 26. september markerte Språkseksjonen ved Greåker vgs den internasjonale språkdagen. Det var mulig å vinne søte og velsmakende premier. Kunnskap skal jo belønnes, mens hyggelige lærere kunne besvare spørsmål om utdanning og muligheter på andre siden av grensen.

manchuni_liten.jpg

Er University of Manchester aktuelt?

29.09.2014

Greåker og sciencelinja har etablert et samarbeid med University of Manchester, og mandag 22. september var vg3 science på besøk universitetsbesøk sammen med organisasjonen Across the Pond for å fortelle om hvilke studiemuligheter som befinner seg på den andre siden av Nordsjøen.

simence_liten.jpg

Internasjonal business for 3STUE

28.09.2014

Før høstferien gav læreren til 3stue elevene i oppgaven: Tenk at dere har blitt invitert på forretningsmøte i Great Britain. Dere må derfor tenke på hva kulturelle kjennetegn og kommunikasjonsbarrierer for å få forretningsmøtet mest mulig suksessfullt. Klar for et tenkt tilfelle? Nei, ikke for Rina, Shams og Astrid i 3STUE.

hessd_liten.jpg

Er det noe grønne menn der ute?

27.09.2014

Svett superundertøy, gåsehud fra topp til tå og slitne legger var noe av det scienceelevene på vg2 opplevde siste uke før høstferien. De har nemlig vært på forskningstur til Hessdalen der de har levd i telt og av pulvermat.

silikon_liten.jpg

SILIKON; mer enn Big Boobies?

26.09.2014

I biologi2 har klassene sett på miljøgifter. Det ble kanskje ikke en titt under blusen, men definitivt var det silikon som stod på timeplanen til 2Bi-klassene ved Greåker vgs.

Middelalderkonsert 2.JPG

Middelalderkonserten

25.09.2014

Musikklinjas middelalderkonsert går av stabelen hvert år uka før høstferien som avslutning på temaet middelalder i Mip 1 – faget.

mentor_liten.jpg

Suksessen med Speed-dating

17.09.2014

Å skape gode relasjoner mellom elever og mentorbedrift er en av suksesskriteriene for en ungdomsbedrift. Med suksess i tankene inviterte vi derfor lokalt næringsliv inn til speed-dating mellom skole og bedrift mandag 15. september.

Den store gitarboka.jpg

Den store gitarboka

15.09.2014

Lang og solid erfaring mellom to permer!

hessdalen_liten.jpg

Forskningcamp på sciencelinja

11.09.2014

Syre i låra, svett superundertøy, gåsehud fra topp til tå og pulvermat i fjellvann er noe av det scienceelevene på vg2 kan forberede seg på. De skal nemlig være med på forskningstur til Hessdalen der de skal levd i telt og spise pulvermat ei uke. Og på toppen av det hele får de mange arbeidsoppgaver og mye lekser.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket