Lytt til teksten

paskeliten.jpg

God påske

12.04.2014

Vi ønsker elever, foresatte, ansatte og alle Greåkervenner god påskeferie med ordene: Glædelig Påske, Joyeuses Pâques, Fu huo jie kuai le, Frohe Ostern,Boldog Husveti Ünnepeket, Buona Pasqua, Linksmu Velyku, God påske, Kalo Pascha, Wesolych swiat, Schtsjastlivyje Paschi, Hristos voskrese, Felices Pascuas, Glad Påsk, eselé Velikonoce, Paskalya, Happy Easter, Chuc Mu-ng Phu-c Sinh, suk SA-n WAN EET-dter, Easter wanaagsan, Boa Pascoa og ikke minst God påske.

Velkommen tilbake tirsdag 22. april ;D

torbjorn_liten.jpg

Møte med kunnskapsministeren

10.04.2014

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er imponert over ungdomsbedriften Scienceuka fra Greåker videregående. Deres arbeid treffer meg midt i hjertet, uttalte han på sitt møte med elevene og pressen.

Lite.jpg

Musikklinjeelever underholdt

10.04.2014

Musikklinjeelever underholdt på Regjeringens kontaktkonferanse med fylkeskommunene på Litteraturhuset i Fredrikstad.

Internasjonal engelsk på studietur i London

31.03.2014

Dagene tirsdag 25. til fredag 28. mars har vært hektiske for mange vg2 elever fra Greåker som har vært på studietur til London. 36 elever og to engelsklærere har hatt en opplevelsesrik og hektisk  tur.

Motivasjonskurs 1.jpg

Kompetansehevingskurs i Motivasjon og Mestring

31.03.2014

Elevtjenesten har gjennomført sitt andre kompetansehevingskurs i motivasjon og mestring for 10 kursdeltakere fra VG1 – BAT.

tyskland_liten.jpg

Språk åpner dører- tysk er nøkkelen

28.03.2014

Kultur og språk er viktig, og språk åpner dører, mener fremmedspråkseksjonen. Dermed tok de med seg elever med tysk som fremmedspråk til Berlin.  Målet for turen var å gi elevene en smakebit på tysk kultur og oppfordre dem til å bruke språket.

ErikNewts_liten.jpg

Harde Fakta: Det store smellet

24.03.2014

"Vi er alle sammen super-nova-støv", sa Eirik Newths og startet sin fortelling med å ta oss tilbake til mer enn 13 milliarder år siden. I kveld samlet vi 400 realfagsinteresserte til fysikkaften med en åpning av den ubegripelige ur-eksplosjonen som skapte tiden, rommet og alt stoff på én gang.

glede_liten.jpg

Glede i læring

21.03.2014

20. mars markerte Helse- og oppvekst og Musikklinja FNs internasjonale dag for GLEDE. Og sannelig ble det mye GLEDE på Greåker på en slik dag.

ntnu_liten.jpg

Unge skipsdesignere til NTNU

21.03.2014

Skipsbyggerne våre i Teknologi og Forskningslære har vært i Trondheim for å delta i konkurransen "Den unge skipsdesigneren" ved NTNU.

nho_liten.jpg

Scienceshow på NHO-konferansen

21.03.2014

Forretningsideen er å få barn til å se at realfag er kult. Denne uka byttet den unge sciencegjengen ut barn med voksne på NHO sin årskonferanse. Det var tid for scienceshow for dresskledde konferansedeltakere.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket