Lytt til teksten

lunsj_liten.jpg

Skolelunsj på studiespezz

23.08.2014

Når alle vg1 klassene på studiespezz møtes til lunsj blir det naturligvis mye hygge og god mat, men også teambygging og konkurranse. Det ble quiz, stafettmølle og tautrekking i de fire klasserommene i vg1-gangen. Men mest av alt mye morro.

games_liten.jpg

Sciencegames 2014

23.08.2014

Når både vg1, vg2 og vg3 på science møtes til lunsj blir det naturligvis mye hygge og god mat, men også teambygging og konkurranse. Det ble konkurranser både for hodet, hjertet og kropp. Men mest av alt mye morro.

onenote_liten.jpg

Digital studieteknikk på studiespez

23.08.2014

Den første uka på Greåker fikk alle på studiespesialisering splitter nye pc-er. Dermed  var det duket for kursing i digital studieteknikk og OneNote. Vi har nemlig en plan for å gjøre elevene til mestere innen digitale områder enten det handler om nettbruk, notatbruk eller mobilbruk.

sykkelr_liten.jpg

Sykling til kunnskap

23.08.2014

Mens småregnet inntok Oppstad og Greåker den første skoleuka, valgte 1science å innta nærmiljøet på sykkel. Onsdag 20. august syklet 30 elever til Inspiria for å ha en kreativitetssamling. Nå er vel ikke akkurat det å sykle til skolen noe spesielt, sitter du kanskje og tenker, men det er nå litt unikt at en skole har et klassesett med splitter nye moderne hybridsykler. Vi er nemlig en helsefremmende skole.

bro_liten.jpg

All vurdering er læring

23.08.2014

Denne uka bygde første klasse på studiespesialisering broer, og temaet var å bli kjent med vurderingskriteriene og vurderingsarbeidet på videregående skole. Kontaktlærerne tok elevene med ut på et resonnement rundt hva skal til for å gjøre det godt i skolearbeidet sitt.

velkommen.jpg

Foreldremøte for foresatte til elever på Vg1 og Vg2

22.08.2014

Vi inviterer foresatte på Vg1 og Vg2 til foreldremøte på Greåker videregående skole; Onsdag 27. august kl. 18.30 – 20.00

pennoglinjal.jpg

Kartleggingprøver

19.08.2014

I uke 34, 35, 36 og 37 gjennomføres de obligatoriske kartleggingsprøvene i lesing og regning for Vg1. Under finner dere mer informsjon om gjnnomføringen

klem_liten.jpg

Husregler og høy trivsel

18.08.2014

På Greåker er vi opptatt av at alle elever skal trives, og at skolen skal være et god sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen husregler som alle skal kjenne til.

wiiiiiiiiiik_liten.jpg

Best når det virkelig gjelder

14.08.2014

Glede forløser talentet ditt og gjør deg mer begavet, sa Øystein Wiik da han under planleggingsdagene for lærerne hadde som motiv å skape engasjement og inspirasjon. Det ble et foredrag med humor, historier fra det Øystein har opplevd fra uttallige forestillinger og scener, som lærerne kan ta med seg inn i klasserommet på mandag.

bokspiral.jpg

Starter du på påbygg i år?

05.08.2014

Er du en av de 120 ungdommer som skal starte på påbygg nå den 18. august på Greåker? Ja, da bør du lese videre. Du skal nemlig velge programfag til valg innen torsdag 14. august. Her gir vi deg noen råd.

Lenke til fagvalgskjemaet er i bunnen av artikkelen.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket