Lytt til teksten

Kritikk lite.jpg

Elevundersøkelsen 2014/15

15.12.2014

skal gjennomføres fra 5. - 9.januar på Greåker vgs.
Les informasjon fra UDIR om denne undersøkelsen her:

Kroningsmessen av Mozart

15.12.2014

Kroningsmessen av Mozart ble fremført av musikklinjas kor i samarbeid med Østfold Symfoniorkester i Tune kirke 7. desember og i Fredrikstad Domkirke 9. desember.

musikk_liten.jpg

Et velklingende samarbeid

11.12.2014

Elevene i Tutti UB holdt konsert på alle dagsentrene i Fredrikstad kommune. På dagsenteret på Østsiden er blant annet Mina i 2HEAA i praksis.

hessen_liten.jpg

Menneskets særpreg

09.12.2014

Et av de evige spørsmålene er: «Er vi født sånn eller blitt sånn?» En av de som har best faglig ballast for å gi et svar er professor i biologi Dag Olav Hessen. Under Harde Fakta fikk vi presentert noen av menneskets særpreg knytt til tematikken.

pest_liten.jpg

Middelalderfestivalen

04.12.2014

Under Middelalderfestivalen spredde pesten seg fra klasserom til klasserom, men gledelig kan vi melde om at samtlige elever overlevde både svartedauden, torturbenker og gapestokk. Det ble en lystig middelalder med leker, tidsriktig mat, gøgling og premieringer.

Bordtennis.jpg

Bordtennisturneringen 2014

04.12.2014

Som et ledd i arbeidet med å skape en Drømmeskole på Greåker VG arrangerte elevtjenesten og kroppsøvingsseksjonen  sin tredje bordtennis turnering for alle elever.

båt_liten.jpg

Unge skipsdesignerne på Greåker

28.11.2014

Skipsbyggerne våre i Teknologi og Forskningslære på sciencelinja har startet forberedelsene til konkurransen "Den unge skipsdesigneren". Nå er det dreiebenk og pussing som er tema, men også avansert matematikk og beregninger.

Skjermbilde3.JPG

Har du lyden av Sarpsborg i hodet?

25.11.2014

Jakten på jubileumssangen 2016 er i gang.

Er det du som har melodien alle kommer til å nynne på?

Skjermbilde2.JPG

Meningers mot?

25.11.2014

isarpsborg søker to ungdommer med meningers mot! Du er mellom 15 og 19 år, og bor i Sarpsborg kommune. Du er opptatt av hva som skjer i byen din. Du tror du vet hva som kunne vært bedre, og du er ikke redd for å si det til noen. Vi trenger deg som vår rådgiver, og du får betalt for jobben.

fagvalg.jpg

Fagvalg 2015

24.11.2014

Tiden er inne for at elever på vg1 og vg2 studiespesialisering skal velge programfag for neste skoleår.

Les videre om hvordan dette foregår.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket