Lytt til teksten

pennoglinjal.jpg

PRIVATISTEKSAMEN Høsten 2015

31.08.2015

Frist for oppmelding til eksamen er 15. september.

Privatister, lærlinger/praksiskandidater må selv melde seg opp på http://www.privatistweb.no/. Betaling skjer ved oppmelding.

Det er ikke anledning til å melde seg opp til eksamen etter fristens utløp.

småtinget_liten.jpg

Omstilling på Småtinget

29.08.2015

Elever fra vg3 Sciencelinjen deltok på NHOs arrangement Småtinget. Her fikk de i oppdrag å intervjue bedriftsledere, politikere og NHO-ledere om hva omstilling konkret betyr for dem og hva myndighetene nå må gjøre.

super_liten.jpg

Gode råd om studieteknikk fra superstudent

27.08.2015

Superstudenten Olav Schewe har selv hatt stor suksess på skolebenken, noe han mener skyldes motivasjon og studieteknikk. Vi inviterte han derfor for å gi en kickstart for elevene på studiespesialisering for å la han få fortelle sine beste tips og råd.

foreldre_liten.jpg

Rekordstort oppmøte på foreldremøte

26.08.2015

Onsdag var det rekordstort frammøte på foreldremøte. Godt samarbeid med foresatte er en forutsetning for å bygge en god skole. Det er ekstra viktig også for vår verdibaserte ledelse av skolen.

Varmearbeiderkurs 5.jpg

Eksamen allerede i dag!

24.08.2015

Varmearbeiderkurs i praksis for VG 2 på byggfag. Et godt samarbeid mellom Sarpsborg Brannvesen og Greåker vgs.

alf.jpg

Velkommen til Greåker vgs

15.08.2015

I disse dager ønsker vi 1150 elever velkommen til Greåker videregående skole i skoleåret 2015/2016.

Vi gleder oss til skolestart og ser fram til å ta imot elevene til et nytt lærerrikt og spennende skoleår. Du finner rektors velkomstbrev her.

back2school3.jpg

Viktige tider ved skolestart

14.08.2015

På Greåker starter vi opp mandag 17. august der vi har felles oppstart for

Vg1             kl 0830 i gymsalen

Vg3 påbygg  kl 0830 i g-auditoriet

Vg2 og Vg3  kl 0930 i klasserom

Merk: Merk at første skoledag vil vare til 15.30.

Vekst_logo_hvit.jpg

Til vg1 - Studiespesialisering

06.08.2015

06.08.15 sendte skolen ut brev til alle vg1-elevene. Der henvises det til informasjon om fagvalg i denne nyheten.

Les også om Europalinja før du svarer på valgskjemaet!

Lenke til valgskjema finnes nederst i artikkelen.

bokspiral.jpg

Starter du på påbygg i år?

05.08.2015

Er du en av de 120 ungdommer som skal starte på påbygg nå den 17. august på Greåker? Ja, da bør du lese videre. Du skal nemlig velge programfag til valg innen torsdag 13. august. Her gir vi deg noen råd.

Lenke til fagvalgskjemaet er i bunnen av artikkelen.

velkommen.jpg

Skolens egen venteliste

21.07.2015

Vedlagt følger et skjema du må fylle ut dersom du ønsker å stå på venteliste på Greåker videregående skole. Det tas først inn elever fra denne ventelisten når ventelisten fra Østfold fylkeskommune er borte.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket