Lytt til teksten
a a a

Facebook oppadlaerer-204-77.jpg Helsefremmende skoler.jpg Drømmeskolen final.png

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
sommerlite.jpg

God sommer og velkommen tilbake alle greåkervenner

27.06.2016

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en lang, god sommerferie!  Greåker vgs har igjen flotte resultater og mye å glede seg over ved skoleårets slutt. Vi planlegger nå mange spennende aktiviteter som skal skape glede i læring.

sommer_liten.jpg

Sommeravslutning for vg1 og vg2

17.06.2016

Fredag 17. juni var det tid for sommeravslutning for vg1 og vg2. Det var taler, super-elev-skjorter, stipender og mange musikkinnslag. En tradisjonell sommeravslutning med andre ord.

tune_liten.jpg

Sciencelinja vant Tune Rotary stipend

17.06.2016

Tune Rotary og Greåker har et langt og godt samarbeid. Hvert år deler Tune Rotary ut et mestringsstipend til en elev eller gruppe elever som har utmerket seg! Det gjorde de også i år.

3kl_liten.jpg

Avskjed med årets 3. klasse

16.06.2016

Onsdag 15. juni var tiden kommet til å si farvel til tredjeklasseelevene ved skolen. Det var med andre ord tid for å takke for fine år sammen og ønske lykke til med fremtiden og voksenlivet!

Opplæring EM lite.jpg

Drømmeskolen 2016/17

10.06.2016

Drømmeskoleprosjektet fortsetter på tredje året for elevene på Musikk, HO og Byggfag. I dag gjennomførte ressursgruppen opplæring for våre nye elevmentorer.

Fabian02.jpg

Fabian Gaustad

03.06.2016

Fabian Gaustad har skrudd og montert nye kjøkkenskap alene  ved spise/lærerrom på byggfag.

kaker_liten.jpg

Kreativ kakesus på science

30.05.2016

Fredag 27. mai var samfunnsfagstimene forbeholdt kakemomser vg1 science. Begge de to førsteklassen hadde nemlig blitt utfordret på vurderingskriterier, der målet var å skape en kake som dekket minst et av læreplanmåla, som de har arbeidet med dette skoleåret. Og hvilke kaker det ble!

Goethe lite.jpg

Slå til med Tysk!

25.05.2016

Rebecca fra Goethe Institut overtok tyskundervisningen på Greåker i dag. Hun hadde med en stor koffert full av interaktive oppgaver og kule premier.

Va¿r-konsert Plakat lite.jpg

Skoleårets siste konsert med MDD-elevene

18.05.2016

Tradisjonen tro vil musikkelevene også i år arrangere en vårkonsert.

Barneteaterfestival mini.jpg

Barneteaterfestivalen

03.05.2016

1MDDA trollbandt tilsammen 400 barn med sine 5 forestillinger under barneteaterfestivalen.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket