Lytt til teksten

grisr_liten.jpg

Grise-dissekering på Greåker

24.01.2015

På torsdag fikk elevene med programfaget biologi i andre klasse på Science og Studiespesialisering utforske anatomien til grisen. Lærerne Agnete og Hege hadde kjøpt inn en mengde gris og dissekering av griser stod på timeplan.

lykketre_lite.jpg

Hva er lykke for deg?

24.01.2015

For elevene i psykologi er det familie, venner og kjærlighet som gir lykke. Materielle ting er mindre viktige. Det viser både lappene på «lykketreet» under fredagens lykkearbeid i psykologigruppa på studiespesialisering. Og ikke minst finner vi dette i lykkeforskning.

slampoesi 2.JPG

Forfatterbesøk med slam-poetry for kritikerklassen

23.01.2015

Torsdag 22. januar fikk klasse 1STUC (som deltar i Østfoldungdommens kritikerpris) besøk av Fredrik Høyer (26), forfatter og erfaren slam-poet fra Drammen. Han har bakgrunn fra bandet «Grønn jakke», hvor han spilte bass og skrev tekster.

IMG_18 lite.jpg

Prosjekt: Elevutveksling Frankrike-Norge

23.01.2015

Denne uken (uke 4) har en gruppe på 14 elever og to lærere fra Lycee Pierre Marie Theas i Montauban vært på besøk på Greåker vgs.

DSC09429 lite.jpg

Aktivitetsdag i Kongstenhallen

22.01.2015

Mens en ubesluttsom østfoldvinter gjorde nok et halvhjertet forsøk på et lite snøfall tirsdag morgen, samlet elever og lærere ved Greåker videregående seg til den årlige idretts- og aktivitetsdagen i Kongstenhallen. En dag uten læreplanmål, vurderingskriterier og pc, men med idrettsglede, konkurranseinstinkt og klassesamhold i sentrum.

Untitled-2.jpg

Friminuttsaktiviteter

22.01.2015

Minner om friminuttsaktivitetene våre!

I full FYR på bygg

20.01.2015

For å markere det tverrfaglige samarbeidet mellom fellesfagene med innslag av yrkesretting, hadde 2BYGA sin temadag mandag 12. januar.

mingreie 179.jpg

#Min greie på Greåker

19.01.2015

#Min greie er en del av Den kulturelle skolesekken og med god hjelp av instruktørene Magnus Norsted og Christoffer Pettersen fra Lucky View – Fredrikstad - laget elevene mange flott kortfilmer. Du kan se presentasjonene her. http://mingreie.no/?videoscategory=greaker

pennoglinjal.jpg

PRIVATISTEKSAMEN VÅREN 2015

15.01.2015

Frist for oppmelding til eksamen er 1. februar.

Privatister, lærlinger/praksiskandidater må selv melde seg opp på http://www.privatistweb.no/. Betaling skjer ved oppmelding.

Det er ikke anledning til å melde seg opp til eksamen etter fristens utløp.

manchuni_liten.jpg

Kan vi kurere kreft?

07.01.2015

- Biologi er mye mer enn blomster og bier. Det er et fag hvor man med nitidge forskning kan løse noen av de største gåtene mennesket står overfor, konkluderte professor Keith Brennan fra University of Manchester under sitt besøk på Greåker igår.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket