Lytt til teksten

nex_liten.jpg

Fantastisk fabrikkbesøk

27.03.2015

Greåker vgs og sciencelinja har inngått partnerskapssamarbeid med kabelprodusenten Nexans i Halden. Dermed får elevene se hvordan ingeniører hver dag bruker matematikk, fysikk, kjemi og biologi i sitt daglige virke.

r_liten.jpg

Russens trafikkdag

27.03.2015

Onsdag hadde RUSSEN «Bare 50»-dagen i regi av Trygg Trafikk. Dette er et tiltak som er laget for at russen skal ferdes tryggere på veiene under russetiden. I fjor, så fikk ikke russen hele dagen til foredrag, noe som vi fikk i år. Denne tiden benyttet vi til å høre på politi, både narko-avdelingen og politiet generelt, Trygg Trafikk, en fra overgrepsmottaket og helsesøster.

Carcassonne lite2.jpg

Prosjekt: Elevutveksling Norge - Frankrike

24.03.2015

Denne uken har 11 elever fra vg1 stusp på Greåker vgs, tatt turen til Monteauban i Frankrike sammen ned sin fransklærer Christelle Roubelat  og Tom Brahde Knutsen.

roger5_liten.jpg

Matematikk er mer enn Harde Fakta

23.03.2015

Informatiker Roger Antonsen høstet spontan applaus for sine sjongleringstriks, men gav også mange elever en øyeåpner for hva matematikk kan brukes til. Antonsen inntok Harde Fakta på Litteraturhuset og i salen satt science- og europaelever fra Greåker.

Glede lite.jpg

Glededagen

20.03.2015

Vi feirer den internasjonale glededagen!

Markeringen av GLEDEDAGEN startet allerede før kl 08.00 da skolens elever og ansatte ble tatt imot med glade smil og overraskelser.

G logo.jpg

Russens trafikkdag

19.03.2015

Onsdag 25. MARS 2015

Dagen arrangeres som et samarbeid mellom russestyret, skolen og Trygg trafikk. Russ fra  Kalnes videregående skole er også invitert til Greåker vgs denne dagen. Det er kun elever fra VG3 klassene som skal delta i dette opplegget.

uskole_liten.jpg

Vi åpner døra for 9. klasse

18.03.2015

Onsdag 18. mars fikk vi besøk til studiespesialisering av 80 elever fra ungdomsskolene i Sarpsborg. Dagen var nøye planlagt med en masse informasjon om hva elevene kan forvente seg de neste 3 årene på Greåker vgs. Og den som er best til å fortelle dette, er naturligvis de flotte elevene vi har her på skolen.

geo_liten.jpg

Geografifaget er samfunnsplanlegging

18.03.2015

Denne uka samlet vi alle vg1 elevene på studiespez for å arbeide med areal- og samfunnsplanlegging. Da hadde nemlig geografilærerne invitert Håvard Skaaden til skolen som er ekspert på området.

Glede liten.jpg

Internasjonal dag for GLEDE

17.03.2015

Fredag 20/3 er den internasjonale dagen for GLEDE.

hilse_liten.jpg

God morgen, jenter!

15.03.2015

Rektor Alf Andersen sørger for at Greåker-elevene får en god start på dagen. Han står sammen med skolens ledelse hver dag i døra, og dette kunne du denne uka lese om i f-b.no. Vi gir deg utdraget her.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket