Lytt til teksten

mennesketyper.jpg

Vil du bli vår kollega?

03.03.2015

Vi har ledig inntil 550% stilling, fast og vikariat, innenfor programområdet språk, samfunnsfag og økonomi innen fagene: Norsk, historie, engelsk, entreprenørskap, markedsføring, rettslære, tysk, spansk og fransk. Søknadsfrist er 15. mars 2015, og tiltredelse er 1. august 2015.

fysikk_liten.jpg

Higgs-jegere for en dag

25.02.2015

Onsdag fikk fysikkelever på studiespesialisering oppleve livet som fysikkforskere sammen med toppforskere fra CERN og Universitet i Oslo (UiO). Blant annet jaktet de på det berømte Higgs-bosonet og en ny kraftpartikkel.

Arbiedsmiljø 2 liten.JPG

Arbeidsmiljøloven

13.02.2015

Helseservicefag vg2 har jobbet med arbeidsmiljøloven og kan stolt presentere noen av modellene som er laget.

sciencelogo3.jpg

En hel dag med matte

11.02.2015

I alle kriker og kroker av matematikkrommet på Inspiria var det i dag full sving med å skape innovative løsninger på matematiske problemer i hverdagen. Om matematikk-dagen kan fostre en ny Abel vil vise seg, men interessen for verdenscafe var i alle fall stor. Problemstillingen cafedeltakerne fikk var å komme opp med tjenester der framtidens matteelever skal oppleve at matematikk rett og slett kan være moro.

IMG_3205 b.jpg

Regnskap i praksis

11.02.2015

Torsdag fikk Økonomistyring klassen se at det vi lærer i Økonomistyring, brukes i det «virkelige» liv.

Untitled-1.jpg

Langt fremme på OneNote

10.02.2015

Fylkeskommunens IT – seksjon har merket at Greåker har begynt å utforske One note. Når kroppsøving , helse - og byggfag har utforsket programmet har det oppstått ulike utfordringer som må drøftes.

regns_liten.jpg

Greåker for regnskogen

02.02.2015

Flere viktige framskritt for regnskogens urfolk og mindre palmeolje i norske butikkhyller, er noe av gladmeldingene Dag Hareide og Anja Lillegraven, kunne fortelle til årets førsteklassinger på studiespesialisering. Nå har vi maks 20-30 år på oss for å redde regnskogen, og i en tid der kampen for regnskogen aldri har vært tøffere er det godt å konstatere at ungdom på Greåker lar seg engasjere.

Drømmeklasse2 lite.jpg

Drømmeskoleprosjektet fortsetter med Drømmeklasse2

02.02.2015

Merete Borg fra Voksne for Barn som har utviklet «Drømmeskolen» gjennomførte klasseprosessen med engasjerte elever, kontaktlærere og elevmentorer i 1BATB.

Universitetsturneen2.jpg

Universitetsturneen besøkte Greåker vgs. på tirsdag 27. januar

30.01.2015

Og da gikk startskuddet for årets 3 klassinger i forhold til innsøking på høgskoler og universiteter.

Popcorn4.jpg

Popcorn og matematikk, hører det sammen

30.01.2015

På onsdag kjente mange lukten av popcorn i gangene på Greåker vgs. Det var dagens matematikk undervisning som luktet. Elevene i matematikk 1P har jobbet med geometri, og tema har vært volum og overflate.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket