Lytt til teksten
a a a

Facebook oppadlaerer-204-77.jpg Helsefremmende skoler.jpg Drømmeskolen final.png

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Goethe lite.jpg

Slå til med Tysk!

25.05.2016

Rebecca fra Goethe Institut overtok tyskundervisningen på Greåker i dag. Hun hadde med en stor koffert full av interaktive oppgaver og kule premier.

Va¿r-konsert Plakat lite.jpg

Skoleårets siste konsert med MDD-elevene

18.05.2016

Tradisjonen tro vil musikkelevene også i år arrangere en vårkonsert.

Barneteaterfestival mini.jpg

Barneteaterfestivalen

03.05.2016

1MDDA trollbandt tilsammen 400 barn med sine 5 forestillinger under barneteaterfestivalen.

Greaker+G.jpg

Barneteaterfestival

02.05.2016

I dag får 1MDDA besøk av 400 barn fra ulike barnehager som skal få delta i barneteaterfestival.

Lise Forfang Grimnes.jpg

Greåkerelever stjal showet på prisfest

25.04.2016

Sarpsborg scene var pyntet til fest under utdelingen av Østfoldungdommens kritikerpris.

pennoglinjal.jpg

Ledig stilling i matematikk

19.04.2016

Vil du være med på å skape et læringsmiljø bygget på glede i læring? Vi søker en engasjert person som er interessert i å bidra til vår realfagssatsning.

thor2_liten.jpg

Sciencelinja vant Thor Heyerdal Instituttets stipend

15.04.2016

Går du på videregående skole og vil bidra i Thor Heyerdahls fotspor, leste ungdommen på sciencelinja på nettet. Så tikket meldingen inn: «Vi ved Thor Heyerdahl Instituttet er stolte av å meddele at dere har vunnet 1.plass i tildelningen av Thor Heyerdahl-stipendet for 2016».

Pensel og penn lite.jpg

Pensel og penn

14.04.2016

Pensel og penn – bokgave til skolen i forbindelse med tusenårsjubileet!

Hedvig lite.jpg

Hedvig Mollestad trio med konsert i Blackbox

14.04.2016

Full trøkk og topp stemning da Hedvig Mollestad trio gjestet skolen i regi av Den kulturelle skolesekken.

Greaker+G.jpg

Foreldremøte Vg3

13.04.2016

Foreldremøte Vg3 Studiespesialisering, Science, Musikk og Påbygg
Vi inviterer foresatte til foreldremøte på Greåker videregående skole
Tirsdag 19. april, kl 1830
Møtet holdes i gymsalen, adkomst via hovedinngangen.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/kroppsøving, bygg- og helsefag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordensreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket