Lytt til teksten
a a a

Facebook oppadlaerer-204-77.jpg Helsefremmende skoler.jpg Drømmeskolen final.png Nullmobbing.jpg

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Farge fiks G.jpg

Klagefrister og hurtigklagebehandling

19.06.2017

Her finner du viktige datoer vedrørende klagefrister og vitnemål våren 2017

bøker.jpg

Klage på skriftlig eksamenskarakter

16.06.2017

Her finner du informasjon om fremgangsmåte for klage på skriftlig eksamenskarakter.

buss_421.jpg

Nå må elevene selv søke om skoleskyss

05.05.2017

Nytt fra skoleåret 2017/18, er at alle elever i videregående skole, både gamle og nye, selv må søke om skoleskyss.

No 4 lite.jpg

På konsert med No. 4 i G-auditoriet

06.04.2017

Det er gøy å gå på konsert og denne gang var det elever fra vg1 på studiespesialisering, helse- og oppvekst og byggfag som var invitert i regi av Den kulturelle skolesekken.

G logo.jpg

Greåkerrussens revy

17.03.2017

Neste uke skal Greåkerrussen sette opp revy på City scene i Fredrikstad.

Farge fiks G.jpg

UngData 2017 - informasjon til elevene og foresatte

03.03.2017

På oppdrag fra Sarpsborg kommune gjennomfører forskningsinstituttet NOVA ved Høgskolen i Oslo og Akershus og Kompetansesenter rus – region øst (KoRus Øst) i disse dager en kartlegging av viktige sider ved ungdoms livsstil og levekår i kommunen.

skolemesterskap lite.jpg

Skolemesterskap 2017 - tømrerfaget

14.02.2017

For første gang har byggfag på Greåker arrangert skolemesterskap. Skolemesterskap skal alle skolen i Østfold ha.

3 Lite.jpg

Fremtidig arbeidsplass

08.02.2017

Elever på Helseservice vg2 har jobbet iherdig med ett prosjekt som har strukket seg over 3 uker. Elevene har bygget sin «fremtidig arbeidsplass» på apotek/ tannlegekontor/ Legekontor.

musikk.jpg

Vandrekonsert 15 og 16 februar

02.02.2017

Musikklinja ved Greåker vgs, ønsker deg velkommen til vandrekonsert med fokus på kontraster!

På flukt lite 4.jpg

Europalinjas prosjekt «På flukt»

23.01.2017

I følge FN er over 65 millioner mennesker på flukt i verden i dag, og bilder av desperate mennesker i skrøpelige båter på vei over Middelhavet mot et håp om fred og frihet, spres nærmest daglig i media. Den verste flyktningkrisen siden andre verdenskrig, har situasjonen blitt kalt. Temaet for Europalinjas temauke 16.-20. januar kunne derfor knapt vært mer aktuelt. I prosjektet «På flukt» ble timeplanen løst opp i flere fag og elevene i 1STUG, 2STUG og 3STUA jobbet i grupper med ulike temaer og problemstillinger. Målet var å skaffe seg innsikt og kunnskap om hva det vil si å være på flukt.

Greåker vgs

Fortunaveien 16
1720 Greåker

Husregler og den gode timen

Vi vil at Greåker skal være et godt sted å lære. For å få til dette har vi noen regler for den gode timen - og noen  husregler som alle skal kjenne til.

Fraværsregler 100 % tilstedeværelse

Greåker har en målsetting om 100 % fullført og bestått. Derfor har vi regler rundt deltagelse i opplæring og tilstedeværelse.

Besøk våre facebook og twitter sider

Vår visjon er glede i læring og det ønsker vi å vise fram gjennom aktiviteten vår på sosiale medier. Som besøkende vil du få et innblikk i de lærerike aktivitetene vi har på Greåker.

facebook.com/greakervgs

facebook.com/sciencelinja

facebook.com/stuspgreaker

facebook.com/europalinja

facebook.com/musikklinja
facebook.com/yrkesfag

facebook.com/ReThinkingEnergy

Samarbeid skole - næringsliv

I forbindelse med skolens realfagssatsning og Sciencelinjen har vi inngått samarbeid med næringslivet gjennom den nasjonale satsningen Lektor II.

Ordens- og fraværsreglement

Felles reglement for alle skoler i fylket