Lytt til teksten
a a a

Biblioteket

Biblioteket2.jpg

 

Biblioteket er sentralt plassert i nye flotte lokaler ved skolens kantine. Vi ønsker å stimulere til leselyst og leseglede og midt i biblioteket finner du en hyggelig sofakrok. Hos oss kan du låne skjønnlitteratur, faglitteratur, lydbøker, tegneserier, blader og filmer. Fra høsten 2014 tilbyr vi også utlån av e-bøker. Biblioteket er tilrettelagt for studiegrupper og sittegrupper og skal fungere som en alternativ læringsarena. Det er åpent i hele skoletiden og her kan du jobbe med skolearbeid enten alene eller sammen med andre elever. 

Biblioteket skal gi tilgang til varierte ressurser og kilder til læring og vi hjelper elever til å finne frem informasjon til skolearbeid. Alle vg1 elevene får brukeropplæring i biblioteket. Vårt mål er at elevene skal bli selvstendige bibliotekbrukere. Vi holder kurs i kildekritikk og referanseteknikk og tilbyr opplæring i ulike ressurser som Atekst, Britannica og Ordnett+

Vi veileder elever til fordypningsoppgaven i norsk for vg3, formidler bøker, arrangerer forfatterbesøk og bokprat for elever. 

 

Biblioteket tlf: 69102024  (biblioteket – kontor)
                      69102084  (biblioteket – skranke)

E-postadresse: biblioteket-greaker@ostfoldfk.no

Vi er klare til å hjelpe deg:

             

Vibeke Stensvik Jensen

vibjen@ostfoldfk.no

 

Randi Olsen

ranjoh@ostfoldfk.no

     

 

 

Søk i bibliotekkatalogen

Søk i bibliotekets katalog