Begynne hos oss?

La oss vise deg en film om hvilke utdanningstilbud vi har og hvordan det er å være elev her på Greåker.

Klikk for stort bilde

På Greåker vgs. skal elevene oppleve glede i læring - uansett utdanningsvalg og fag! Derfor har vi variert undervisning, samarbeid med næringslivet og engasjerte lærere som samarbeider tett med elevene.

Vi tilbyr følgende utdanningsprogram:

Bygg- og anleggsteknikk
Helse- og oppvekstfag
Barne- og ungdomsarbeider med studiespesialisering
Musikk, dans og drama
Science
Studiespesialisering

Et godt læringsmiljø
Den årlige elevundersøkelsen viser at Greåker har et godt læringsmiljø, hvor elevene trives, opplever mestring og får faglige utfordringer.

Vi som arbeider her vil gjøre vårt beste for at du skal kunne ta viktige steg mot framtidig yrke eller utdannelse. Men årene på videregående handler selvsagt ikke bare om å forberede deg på et liv som kommer senere. Hver dag på skolen, sammen med dine medelever og lærere, har en egenverdi. Trivsel og arbeidsglede er viktig for at vi skal trives og gjøre en god jobb. Derfor står vi i døra og ønsker deg velkommen hver morgen!

Spør gjerne!
Ta kontakt dersom du ønsker nærmere informasjon fram mot søknadsfrist 1. mars 2020.

Resepsjon: 69 10 20 00

E-post: greaker.vgs@ostfoldfk.no