Åpen dag

Tirsdag 14. januar 2020 åpner vi dørene for 10. klasseelever og deres foresatte. Velkommen til en hyggelig dag hvor du kan bli bedre kjent med oss!Klikk for stort bilde

Program
Det kan være vanskelig å velge retning etter ungdomsskolen og det dukker ofte opp mange spørsmål  - både hos elever og deres foresatte. På åpen dag vil dere derfor få:

• Vite mer om de ulike utdanningsprogrammene våre.
  • Informasjon om hvordan vi tenker skole. Hva og hvordan lærer elevene?
  • Snakke med noen av våre lærere og elever om hvordan det er å være elev her.
  • Se skolebygget vårt.

Et mer detaljert program kommer når dagen nærmer seg.

Todelt arrangement
Dagen er delt i to.

1. På formiddagen kommer noen av 9. og 10. klasseelevene som sogner til Greåker hit sammen med klassen sin. Elevene kan velge seg to utdanningsprogrammer de ønsker å besøke. De som ønsker har også mulighet til å hospitere på sciencelinja vår fra klokken 08.00. Mer informasjon om dagen for elevene formidles via ungdomsskolen.

2. Fra klokken 17.00-19.00 er skolen åpen for alle foresatte til 10. klasseelever som ønsker det. Kantina vår byr på mat og drikke til en billig penge, for alle dere som kommer rett fra jobb.

Greåker vgs. tilbyr disse utdanningsprogrammene:

• Bygg- og anleggsteknikk
  • Helse- og oppvekstfag
  • Barne- og ungdomsarbeider med studiespesialisering
  • Science
  • Studiespesialisering
  • Musikk, dans og drama
  • Kombinasjonsklasser for elever med kort botid