Vi ønsker nye og tidligere elever velkommen første skoledag 19. august. Her finner du informasjon om bl.a. oppstarten, fagvalg, buss og foreldremøter.

Illuastrasjonsbilde eksamen

Her har vi samlet det du trenger å vite om eksamen og klagerett våren 2019. Vi ønsker alle lykke til!

Illustrasjonsbilde barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse

Fra høsten 2019 tilbyr vi utdanningsprogrammet barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse.

Bilde av elev p byggfag som måler opp materialer.

Byggfag tar på seg nye byggeoppdrag i skoleåret 2019/2020. Søknadsfrist 1. juni.

Illustrasjonsbilde: Eksamen våren 2019

Vårens eksamener strekker seg fra 20. mai til 6. juni, og i denne perioden trenger vi mange eksamensvakter. Er det deg?

Leve Lokalt - Konkurrere Globalt UB og Greåker Globale Gourmet UB skal videre til NM! Geir Normann Andersen ble årets entreprenørskapslærer.

Noen av våre dyktige byggfagselever skal denne våren konkurrere mot andre innenfor sine fag i både Østfoldmesterskapet og i NM.

#Norsk - En vandrekonsert av og med musikklinja

Ønsker du å ta en nærmere titt på musikklinja? Nå har du muligheten! Den 13. og 14. februar klokken 18:00 arrangerer musikklinja to vandrekonserter her på Greåker vgs.

TV2-maler Einar Nilsson besøkte Greåker på Vi bygger Norge-messen 14. januar. Han mener Norge trenger flere dyktige malere og kyrsset fingrene for skoleålassene som nå er opprettet.

I august 2019 starter Greåker opp sju helt nye skoleplasser innen maler og overflateteknikkfaget. Søknad sendes via VIGO fra 1. februar.

Bilde av elev p byggfag som måler opp materialer.

Mandag 14. januar står maler Einar Nilsson, kjent fra Tid for hjem og Skal vi danse, sammen med 13 lærefagretninger på stand.