Tirsdag 14. januar 2020 åpner vi dørene for 10. klasseelever og deres foresatte. Velkommen til en hyggelig dag hvor du kan bli bedre kjent med oss!

Elevene har stemt frem den norske, frivillige miljøorganisasjonen Rivers.Global som nytt og felles solidaritetsprosjekt for Greåker vgs. de kommende årene. Sammen med dem skal vi engasjere oss i arbeidet for et renere hav.

Her er elevene som sammen med skolens ledelse skal jobbe med viktige saker av betydning for skolehverdagen.

Vi ønsker nye og tidligere elever velkommen første skoledag 19. august. Her finner du informasjon om bl.a. oppstarten, fagvalg, buss og foreldremøter.

Illuastrasjonsbilde eksamen

Her har vi samlet det du trenger å vite om eksamen og klagerett våren 2019. Vi ønsker alle lykke til!

Illustrasjonsbilde barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse

Fra høsten 2019 tilbyr vi utdanningsprogrammet barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse.

Bilde av elev p byggfag som måler opp materialer.

Byggfag tar på seg nye byggeoppdrag i skoleåret 2019/2020. Søknadsfrist 1. juni.

Illustrasjonsbilde: Eksamen våren 2019

Vårens eksamener strekker seg fra 20. mai til 6. juni, og i denne perioden trenger vi mange eksamensvakter. Er det deg?

Leve Lokalt - Konkurrere Globalt UB og Greåker Globale Gourmet UB skal videre til NM! Geir Normann Andersen ble årets entreprenørskapslærer.

Noen av våre dyktige byggfagselever skal denne våren konkurrere mot andre innenfor sine fag i både Østfoldmesterskapet og i NM.